Στη Γαλλία με άδεια ο Βαλμπουενά!

Το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός αυτήν την περίοδο είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Στη Γαλλία με άδεια ο Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος άσος σε προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα στις 19 Νοεμβρίου τραυματίστηκε. Υπέστη θλάση και από τότε είναι στα… πιτς με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην τον υπολογίζει.

Υπήρχε η αίσθηση ότι ο 36χρονος άσος θα προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ούτε αυτό το ματς ούτε κανένα άλλο μέσα στο 2020 δεν θα προλάβει.

Συγκεκριμένα, όπως σας γράφει μόνο το ΦΩΣ της Τρίτης (8/12), ο Ματιέ Βαλμπουενά αύριο (9/12) αναμένεται να αναχωρήσει για τη Γαλλία. Θα πάει στην πατρίδα του προκειμένου να κάνει αποκατάσταση σε δικό του γιατρό. Για να δοθεί η ειδική άδεια στον Βαλμπουενά συμφώνησαν και ο Πέδρο Μαρτίνς και η διοίκηση. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γάλλος θα γυρίσει στην Ελλάδα στις 27 Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει όλα τα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν παίζει φυσικά αύριο με την Πόρτο αλλά και στη Λαμία, με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με ΑΕΛ στις 20 Δεκεμβρίου.

Επί της ουσίας ο Βαλμπουενά ετοιμάζεται από τώρα για το πρώτο παιχνίδι του 2021, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».