Ολυμπιακός vs Μπεργκ: Ποιος θα κουνήσει το σεντόνι;(pic)

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η -ποδοσφαιρική- ζωή... Ο Μάρκους Μπεργκ θα διεκδικήσει την παρουσία του στους ομίλους του Champions League στο Καραϊσκάκη!

Ολυμπιακός vs Μπεργκ: Ποιος θα κουνήσει το σεντόνι;(pic)

Ο... ξενιτεμένος τα τελευταία 2 χρόνια, Σουηδός επιθετικός, ο οποίος αποτέλεσε τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, επέστρεψε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά για λογαριασμό της Κράσνονταρ.

Μπεργκ: «Ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο με την Κράσνονταρ»

Ο Ολυμπιακός τού είχε κάνει μια εξαιρετική προσφορά, επιδιώκοντας να αποσπάσει το "ναι" του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ήταν ο βασικός επιθετικός της ομάδας. Παρότι ο ίδιος και η σύζυγός του, ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, δεν αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού κυρίως για... ηθικούς λόγους και του πράσινου παρελθόντος του.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ελ Αραμπί και ο Μάρκους Μπεργκ επέλεξε την ρώσικη Κράσνονταρ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, που θα του αποφέρει σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 32χρονος Σουηδός αγωνίστηκε στην ιστορική εκτός έδρας νίκη της Κράσνονταρ επί της Πόρτο, με την οποία προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League και θα αντιμετωπίσει την ομάδα, που τον ήθελε περισσότερο από κάθε άλλη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο: Τον Ολυμπιακό!

Πότε παίζει ο Ολυμπιακός με την Κράσνονταρ - Η ακτινογραφία των Ρώσων

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι πήγε στην Κράσνονταρ για να παίξει στους ομίλους του Champions League. Το τι είπε από το τι θα γίνει είναι κάτι που θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Πρώτο ραντεβού Ολυμπιακού - Μπεργκ στο Καραϊσκάκη στις 21 Αυγούστου και το παιχνίδι, που θα κρίνει ποιος τελικά θα κουνήσει το σεντόνι θα γίνει στις 27 Αυγούστου στη Ρωσία.

Μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ, μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί και ο Τόνι Βιλένα, τον οποίο ήθελε διακαώς ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2016, αλλά εκείνος προτίμησε να μείνει στη Φέγενορντ. Τελικά τον Ιανουάριο του 2019, υπέγραψε στην Κράσνονταρ και την Τρίτη (13/8) άνοιξε το δρόμο για το θρίαμβο της ομάδας του στο Πόρτο, με ένα καταπληκτικό γκολ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ 2-0: Όλο και πιο κοντά το σεντόνι (vid)

Η αφιέρωση του Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό φίλο του, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Η κριτική των παικτών: «Θηρίο» ο Σεμέδο, «Φύλακας» ο Σα

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ 2-0: Τα γκολ των Σεμέδο και Βαλμπουενά (vid)

Αποθέωση για τους παίκτες του Ολυμπιακού (vid)

Η Κράσνονταρ στον δρόμο του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League