Η αφιέρωση του Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό φίλο του, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Φορτισμένος συναισθηματικά από τον πρόωρο χαμό επιστήθιου φίλου του, ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ.

Η αφιέρωση του Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό φίλο του, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

"Περάσαμε μια δύσκολη ομάδα. Ολα πήγαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ολος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε και προκριθήκαμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Και η Πόρτο και η Κράσνονταρ είναι και οι δύο δύσκολες ομάδες. Ο Ολυμπιακός, όμως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα. Πιστεύουμε θα πάμε καλύτερα στο μέλλον", είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη σε έναν φίλο του, που έχασε πρόσφατα.

"Επειδή είμαι φορτισμένος, γιατί έχασα έναν φίλο μου, θα ήθελα να πω αυτό. Αφιερώνω τη νίκη στον Γιώργο Μαυροσκότη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ηταν φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αλλά του άρεσε να κερδίζει ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Του αφιερώνω αυτή τη νίκη".

Τέλος ευχήθηκε: "Χρόνια πολλά σε όλους για τον Δεκαπενταύγουστο".

Ο Γιώργος Μαυροσκότης ήταν διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής ΒΙΟΤΕΡ, απεβίωσε πριν μία εβδομάδα σε ηλικία 52 ετών, έπειτα από επτάμηνη νοσηλεία συνεπεία εγκεφαλικού επεισοδίου. Η κατασκευαστική εταιρεία Βιομηχανικά Τεχνικά Έργα ΒΙΟΤΕΡ Ανώνυμος Εταιρεία (ΒΙΟΤΕΡ) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ 2-0: Όλο και πιο κοντά το σεντόνι (vid)

Η αφιέρωση του Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό φίλο του, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Η κριτική των παικτών: «Θηρίο» ο Σεμέδο, «Φύλακας» ο Σα

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ 2-0: Τα γκολ των Σεμέδο και Βαλμπουενά (vid)

Αποθέωση για τους παίκτες του Ολυμπιακού (vid)

Η Κράσνονταρ στον δρόμο του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League