Μπεργκ: «Ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο με την Κράσνονταρ»

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην ιστοσελίδα της Κράσνονταρ για τους λόγους που διάλεξε τη ρωσική ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην περίοδο που αγωνιζόταν στη χώρα μας.

Μπεργκ: «Ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο με την Κράσνονταρ»

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κράσνονταρ για τους λόγους που επέλεξε τη ρωσική ομάδα και την ευκαιρία που έχει, να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με αυτή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περίοδο που αγωνιζόταν στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας την, την καλύτερη της ζωής του.

Αναλυτικά ο Σουηδός άσος δήλωσε για την Ελλάδα:

«Η οικογένεια μου ένιωθε πολύ άνετα στην Ελλάδα και μένα μου άρεσε να αγωνίζομαι και να ζω εκεί. Πρόσφερα πολλά στον αγωνιστικό χώρο και ήμουν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Οι οπαδοί με αντιμετώπισαν με μεγάλη θέρμη. Μπορώ να πω ότι στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη ή μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου».

Και για την επιλογή της Κράσνονταρ:

«Ο βασικός λόγος ήταν η ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και να εξελιχθώ. Η Κράσνονταρ δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της ρωσικής Λίγκας, αλλά παράλληλα μετέχει και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα η ομάδα δίνει αγώνες για το Champions League κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό για μένα. Επιπρόσθετα θα ήθελα να αγωνίζομαι στην εθνική Σουηδίας και το να παίζω στην Κράσνονταρ που είναι μια ομάδα με πολύ σοβαρές φιλοδοξίες και θέτει υψηλούς στόχους με βοηθάει σε αυτό».