Όταν ο Βαλμπουενά «σκότωσε» τον Ολυμπιακό (vid)

Με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Γάλλου εξτρέμ, Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό το fosonline θυμάται πώς ο Γάλλος είχε... αποκλείσει τους ερυθρόλευκους από το Champions League.

Όταν ο Βαλμπουενά «σκότωσε» τον Ολυμπιακό  (vid)

Την σεζόν 2011-12 ο Ολυμπιακός υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στον ίδιο όμιλο του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ την Άρσεναλ και την Μαρσέιγ.

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Αθήνα ο Βαλμπουενά

Η Άρσεναλ είχε πάρει την πρόκριση ως πρώτη στον όμιλο και πήγαινε στο Καραΐσκάκη αδιάφορη για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική του Champions League. Την ίδια ώρα στο άλλο ματς του ομίλου η Μαρσέιγ αγωνιζόταν στην έδρα της Ντόρτμουντ με την ομάδα του Πειραιά να θέλει ισοπαλία ή ήττα των Γάλλων.

Η Ντόρτμουντ αν και προηγήθηκε με 2-0 επί της Μαρσέιγ στο δεύτερο ημίχρονο οι Γάλλοι έκαναν μία τρομερή ανατροπή. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ρεμί έκανε το 1-0 , στο 85' ο Αντρέ Αγιού ισοφάρισε σε 2-2 και στο 87' ο Βαλμπουενά με τρομερή προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-2, στέλνοντας τη Μαρσέιγ στην επόμενη φάση του Champions League και τον Ολυμπιακό στο Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός... made in France

Μαρινάκης: «Θα δείτε τον Βαλμπουενά, είναι πολύ καλός παίκτης»

Γιατί Βαλμπουενά χωρίς δεύτερη σκέψη

Τα highlights του Βαλμπουενά: Έτσι... «κεντάει» ο Ματιέ (vids)

Τιτίβισμα των Τούρκων με το «ΦΩΣ» (pic)

«Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»

Η επιθυμία του Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό κόντρα στα πετροδόλαρα!

Ολυμπιακός: Το «FFP» για Φενέρ ανοίγει το δρόμο για Σκρτελ - Βαλμπουενά!

Συνήθως «πιάνουν» στον Ολυμπιακό οι 30+