«Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»

Συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα του Πειραιά υπέγραψε ο Γάλλος στάρ σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αυτή την ώρα τα τουρκικά Μέσα.

«Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»

Από το μεσημέρι της Τρίτης υπήρχε η πληροφόρηση ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά. Είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι οι Πειραιώτες προχώρησαν την υπόθεση του 34χρονου άσου και πως εκείνος από την πλευρά του είχε πει το «ναι».

Από τον Ολυμπιακό κρατούσαν ερμητικά κλειστά τα στόματα τους για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά η αίσθηση και η πληροφόρηση που υπήρχε ήταν πως ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Εδώ και λίγα λεπτά στην Τουρκία γίνεται χαμός από δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός έκλεισε οριστικά τη συμφωνία με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Μάλιστα στο twitter οι Τούρκοι κάνουν λόγο για συμβόλαιο ενός έτους ανάμεσα στις δύο πλευρές και πως οι υπογραφές έπεσαν ήδη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα ο Ματιέ Βαλμπουενά αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα του Πειραιά. Στην Τουρκία αναφέρουν πως ο παίκτης έρχεται στον Πειραιά με τα ίδια χρήματα που του είχε προτείνει η Φενέρμπαχτσέ.

Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ

Ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει πολύ καιρό αυτή τη μεταγραφή και για να φτάσει σε αυτό το σημείο ξεπέρασε αρκετά εμπόδια, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Βαλμπουενά είχε όρο στο συμβόλαιο του ότι αν έκανε 25 συμμετοχές θα ανανεωνόταν αυτόματα γι' ακόμα ένα χρόνο.

Έπειτα από συνάντηση του με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ο παίκτης κατάφερε να βγάλει τον συγκεκριμένο όρο. Είναι ελεύθερος δηλαδή να υπογράψει σε οποιοδήποτε σύλλογο θέλει και σύμφωνα με τους Τούρκους το έχει κάνει ήδη στον Ολυμπιακό.

Οι Τούρκοι μάλιστα κάνουν tweet και το σημερινό πρωτοσέλιδο του «ΦΩΤΟΣ» που σας είχε προϊδεάσει για το «χτύπημα» του Ολυμπιακού με τον Γάλλο σταρ.