Η επιθυμία του Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό κόντρα στα πετροδόλαρα!

Ο Γάλλος αστέρας της Φενέρμπαχτσε βλέπει πλέον πιο ζεστά από κάθε άλλη φορά την προοπτική του Ολυμπιακού, στο λιμάνι είναι αισιόδοξοι ότι θα κλείσει το «ντιλ», τη στιγμή που η Αλ Ιτιχάντ του στρώνει χαλί για να τον κάνει «Άραβα».

Η επιθυμία του Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό κόντρα στα πετροδόλαρα!

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο όνομα, όπως είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, δεν βλέπει πρωτίστως την τσέπη του, αλλά το ιδανικότερο περιβάλλον για να κάνει ένα καλό βήμα στην καριέρα του, έστω και στα 34 του.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό και από βδομάδα είναι πολύ πιθανό οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» να τον δουν ακόμα και στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει η αποφασιστικότητα από πλευράς Πειραιωτών να τον ντύσουν στα κόκκινα και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός του έδωσε να καταλάβει ότι στην Ελλάδα του δίνεται η δυνατότητα να ξανανιώσει… έφηβος!

Ο Βαλμπουενά έχει στείλει τα μηνύματά του προς Πειραιά μεριά ότι βλέπει με θετικό μάτι τον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή η Αλ Ιτιχάντ εμφανίζεται να του προσφέρει ένα «βασιλικό» συμβόλαιο, να του απλώνει στα πόδια εκατομμύρια πετροδόλαρα, αλλά ο ίδιος δεν συγκινείται να πάει στη Σαουδική Αραβία.

Στην Γαλλία αναφέρουν ότι η Μαρσέιγ τον καλοβλέπει, όμως δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Βαλμπουενά.

Δίνεται με λίγα λόγια μία εντύπωση ότι για να χαλάσει η μεταγραφή του Γάλλου στον Ολυμπιακό, θα χαλάσει μόνο αν εμφανιστεί από το πουθενά η Μαρσέιγ, κάτι το οποίο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Όπως και να ‘χει, ό,τι είναι να γίνει με τον Βαλμπουενά, θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να τραβήξει πολύ το θέμα.

Το σημαντικό είναι ότι βλέπει τον Ολυμπιακό πολύ «ζεστά» και για αυτό το λόγο στο λιμάνι επικρατεί αισιοδοξία ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν τα… ευχάριστα!