Ποντάρισμα με γκολ σε Ισπανία και Αγγλία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Τρίτης (23/4).

Ποντάρισμα με γκολ σε Ισπανία και Αγγλία

Αλαβές-Μπαρτσελόνα (22:30 OTE Sport 2)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 34η αγωνιστική της La Liga.

Η Αλαβές ξεκίνησε την πτωτική πορεία, μετρώντας 5 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (3 ήττες, 2 ισοπαλίες) και βλέπει την Αθλέτικ Μπιλμπάο να την περνάει στην ισοβαθμία στην 7η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Βαγιαδολίδ, έχοντας προβάδισμα με 2-0, το οποίο έγινε 2-1 στο ημίχρονο και με πέναλτι στο 76' δέχθηκε την ισοφάριση, δείχνοντας αστάθεια στο δεύτερο μισό.

Ο Αμπελάρδο έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, με μοναδική εξαίρεση τον τραυματία επιθετικό Μπούργκι.

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε με άνεση στα ημιτελικά του Champions League, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Μαν. Γιουνάιτεντ, ενώ στο πρωτάθλημα θέλει τρεις βαθμούς για να το κατακτήσει μαθηματικά.

Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Σοσιεδάδ με 2-1 στο Καμπ Νου, με την τριπλέτα Μέσι-Σουάρεζ-Ντεμπελέ να ξεκινάνε βασικοί, όμως τα γκολ πέτυχαν οι αμυντικοί Ζόρντι Άλμπα και Λενγκλέτ, με τα σημάδια κούρασης να είναι εμφανή από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπολογίζει σε όλους πλην τους Ραφίνια και Τόμας Βερμάελεν, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Η Μπαρτσελόνα είναι αδιάφορη όμως δεν θα ποντάρουμε σε τελικό, αλλά στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιτευχθούν πάνω από 2 γκολ.

Τότεναμ-Μπράιτον (21:45 OTE Sport 1)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Η Τότεναμ πήρε με νύχια και με... VAR την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και τώρα στρέφει την προσοχή της και πάλι στο πρωτάθλημα ώστε να παραμείνει στην 4άδα.

Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την Σίτι στο Έτιχαντ με 1-0 και έχοντας δεχθεί το τέρμα μόλις στο 5ο λεπτό. Και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες, όμως η Τότεναμ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, η οποία έκανε παράπονα για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χάρι Κέιν, Σέρζ Οριέ και Μούσα Σισοκό, ενώ αμφίβολοι είναι οι Έρικ Λαμέλα, Ούγκο Γιορίς και Χάρι Γουίνκς.

Η Μπράιτον έχει φτάσει τις 5 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη (4 ήττες, μία ισοπαλία) και φλερτάρει επικίνδυνα με τον υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από την 18η θέση.

Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε «λευκή» ισοπαλία με την Γουλβς εκτός έδρας, έχοντας 0 ευκαιρίες στο στόχο, με τους "λύκους" να βρίσκονται συνεχώς μέσα στην περιοχή της Μπράιτον, όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις φάσεις τους.

Ο Κρις Χάτον δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Άντονι Νόκαερτ και τον τραυματία Ντέιβι Πρόπερ.

Η Μπράιτον θα κοιτάξει να κλειστεί πίσω και να παίξει με αντεπιθέσεις, όμως δύσκολα θα σπάσει την άμυνα των "σπιρουνιών", κάτι που μας οδηγεί στη νίκη των γηπεδούχων χωρίς να δεχθούν γκολ.

Συνοπτικά:

Αλαβές-Μπαρτσελόνα: γκολ/γκολ & over 2.5 (2.05)

Τότεναμ-Μπράιτον: 1 & no goal (2.02)