ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ΚΦΟΥΜ Όσλο θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην υποδεέστερη Κονγκσβίγκερ

Η Δευτέρα είναι η… αγαπημένη μέρα της στήλης. Όλη τη σεζόν κινηθήκαμε σε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά και το ίδιο ελπίζουμε πως θα συμβεί και από εδώ και πέρα που ολοκληρώθηκαν τα μεγάλα πρωταθλήματα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ΚΦΟΥΜ Όσλο θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην υποδεέστερη Κονγκσβίγκερ

Κανένα πρόβλημα όπως αποδείχθηκε χθες με το πάρτι που έκανε η Μπόντο στο βασικό σημείο μας από τη Νορβηγία. Και πάλι από αυτήν τη χώρα θα είναι το δυνατό μας χτύπημα, αλλά στη δεύτερη κατηγορία, όπου η ΚΦΟΥΜ Όσλο μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Από κοντά και τα γκολ στο Ελσίνκι, ενώ για κερασάκι στην τούρτα ρισκάρουμε με τη χρυσοπληρωμένη ισοπαλία στο Σούντσβαλ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας η ΚΦΟΥΜ υποδέχεται την Κονγκσβίγκερ. Η ΚΦΟΥΜ είναι μια παραδοσιακή ομάδα από το Όσλο που τα τελευταία χρόνια πορεύεται ανταγωνιστικά στη δεύτερη κατηγορία. Το ίδιο και φέτος, όπου κόντρα σε αντιπάλους στα κυβικά της τα καταφέρνει, αλλά κόντρα στους διεκδικητές της ανόδου υστερεί. Προέρχεται από δύο μαζεμένες ήττες από τις πρωταγωνίστριες Μιοντάλεν και Μπραν. Τώρα θέλει να ρεφάρει και έχει στοχεύσει το παιχνίδι με τη μεσαίας δυναμικής Κονγκσβίγκερ. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα έξι πρώτα ματς της περιόδου, τα πέντε εξ αυτών και όβερ 2,5 γκολ.

Η Κονγκσβίγκερ θέλει να πραγματοποιήσει και φέτος ανταγωνιστική πορεία στη δεύτερη κατηγορία. Δεν έχει το ρόστερ και μπάτζετ για κάτι περισσότερο. Στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα όπου είναι αποτελεσματική, αλλά στις εξόδους της μεταμορφώνεται προς το χειρότερο. Τρεις ήττες σε ισάριθμες αποστολές ο αποκαρδιωτικός απολογισμός. Σε γκολ-γκολ έχουν εξελιχθεί τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Η ΚΦΟΥΜ είναι καλύτερη ομάδα, μπορεί να πάρει τη νίκη και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΦΟΥΜ Όσλο-Κονγκσβίγκερ 1 (2,10)