Στη μάχη των… μικρών της Γερμανίας η Ντόρτμουντ θα κερδίσει τη Φράιμπουργκ

Επιστροφή έπειτα από καιρό σε κλασικό πρόγραμμα Παρασκευής. Όλες οι μικρές κατηγορίες γυρίζουν από τις μίνι χειμερινές διακοπές και από εκεί επιλέγουμε το βασικό σημείο ματς με την νίκη της «μικρής» Ντόρτμουντ. Επιλέγουμε επίσης τα γκολ στο Αϊντχόφεν και για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα ακριβοπληρωμένα σημεία της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Στη μάχη των… μικρών της Γερμανίας η Ντόρτμουντ θα κερδίσει τη Φράιμπουργκ

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας, η Ντόρτμουντ Β’ υποδέχεται τη Φράιμπουργκ Β’. Η Ντόρτμουντ είναι η καλύτερη από τις δεύτερες ομάδες στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Πολύ υψηλό το επίπεδο των ακαδημιών των «κιτρινόμαυρων», αποτυπώνεται στην πορεία τους, καθώς μετρούν τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και πλασάρονται στην πρώτη εξάδα. Γύρισε από τη χειμερινή διακοπή με έξοχη εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της διεκδικήτριας της ανόδου Μανχάιμ.

Η Φράιμπουργκ Β’ είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα, που θέλει απλά την παραμονή στην κατηγορία. Τα καταφέρνει μέχρι στιγμής, αν και ο πρόσφατος απολογισμός των τριών συνεχόμενων ηττών σκορπίζει προβληματισμό στις τάξεις της. Δεν έχει το εύκολο γκολ, ενώ εκτός έδρας μετρά τέσσερις ήττες στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους. Πολύ καλύτερη ομάδα η «μικρή» Ντόρτμουντ. Επιλέγουμε τον άσο και, για τους πιο τολμηρούς, άσο από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντόρτμουντ Β’ - Φράιμπουργκ Β’ 1 (1,85) ή 1/1 (2,85)