Μη ξεγράφετε τον Ολυμπιακό, μετά την απώλεια Κυπέλλου από τη Βουλιαγμένη

Στο fosonline.gr δυο φορές, τη μία μάλιστα ύστερα από νίκη του Ολυμπιακού, σας είχαμε γράψει πως η φετινή Βουλιαγμένη είναι διαφορετική και έτοιμη να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τον πρωταθλητή Ελλάδας. 

Μη ξεγράφετε τον Ολυμπιακό, μετά την απώλεια Κυπέλλου από τη Βουλιαγμένη

Στις 7 Νοεμβρίου ο τίτλος ήταν «Να, γιατί έχασε ο Ολυμπιακός από τη Βουλιαγμένη» και στις 25 του ίδιου μήνα, όταν οι «ερυθρόλευκες» κέρδισαν στον Πειραιά με ένα γκολ διαφορά, με τίτλο «Να, γιατί ο ΝΟΒ θα δυσκολέψει τον Ολυμπιακό». Ύστερα από νίκη των «ερυθρόλευκων», όχι ύστερα από ήττα.

Δεν χρειάζεται να είναι μάντης κανείς για να καταλάβει πως φέτος ο ΝΟΒ έχει ρίξει το βάρος στο γυναικείο τμήμα, με την Αλεξία Καμμένου να θέλει να οδηγήσει την αγαπημένη της ομάδας και πάλι στην κορυφή. Το Κύπελλο είναι ένα πρώτο βήμα για το ΝΟΒ αλλά άπαντες στο Λαιμό ξέρουν καλά πως ο Θρύλος είναι τεράστιος Σύλλογος και θα επιστρέψει. Το επεσήμανε και η Άσλεϊ Τζόνσον: «Ο Ολυμπιακός θα επανέλθει δριμύτερος, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμες στις επόμενες κόντρες μας για να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα».

Το ερώτημα αυτή τη στιγμή είναι ένα. Εάν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από το ΝΟΒ, τσίγκλησε το «ερυθρόλευκο» μελίσσι. Απάντηση δεν θα πάρουμε ούτε σήμερα, ούτε αύριο. Θα πάρουμε ή για την ακρίβεια θα δώσουν στο τέλος της σεζόν οι κοπέλες του Ολυμπιακού. Ακολουθούν οι «ναυμαχίες» στην Ευρωλίγκα την επόμενη εβδομάδα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της κορυφαίας διασυλλογικής και φυσικά τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Κάποιοι ενδεχομένως να βιαστούν και να πουν πως ήρθε η ώρα της Βουλιαγμένης, μετά την εμφάνιση στη Χίο και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Λάθος, για όποιον το τολμήσει. Το λέμε αυτό γιατί βασικά δεν πρέπει να ξεγράφει κανείς ποτέ τον Ολυμπιακό και τα κορίτσια του πόλο. Τις «ερυθρόλευκες» που έχουν το ρεκόρ των πέντε σερί τίτλων. Τις κοπέλες του Χάρη Παυλίδη που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα επιστρέφοντας από 0-2 νίκες στα πλέι οφ, ύστερα μάλιστα από έναν άδικα χαμένο τελικό Ευρωλίγκας στο Κίρισι με αντίπαλο την Κίνεφ. Τα κορίτσια του Θρύλου που πέρσι πήραν το Κύπελλο στο Καρπενήσι, έχασαν τα πάντα στην Ευρώπη αλλά τον Μάιο πανηγύρισαν έναν ακόμη τίτλο απέναντι στη Βουλιαγμένη. Αυτή την ομάδα λοιπόν δεν την ξεγράφεις ποτέ.

Η ιστορία λοιπόν μας έχει διδάξει πως ο Ολυμπιακός, όταν βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις, είναι σαν μελίσσι που το τσίγκλησαν κι οι μέλισσες μέσα του έχουν εκνευριστεί επικίνδυνα!