Με διπλό στη Λεμεσό «αγκαλιάζει» Ευρώπη η Πάφος και αφήνει τον Άρη… στην Κύπρο!

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής στη Λεμεσό με τον Άρη να φιλοξενεί την Πάφο.

Με διπλό στη Λεμεσό «αγκαλιάζει» Ευρώπη η Πάφος και αφήνει τον Άρη… στην Κύπρο!

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής στη Λεμεσό με τον Άρη να φιλοξενεί την Πάφο για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η Πάφος βρίσκεται σε εξαιρετική περίοδο φόρμας, έχει κλείσει εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον τέταρτο Άρη στο πρωτάθλημα.

Η τέταρτη θέση είναι εξαιρετική σημαντική για την Πάφο καθώς αν τερματίσει εκεί στο τέλος της χρονιάς, τότε κλείνει εισιτήριο για Ευρώπη ότι και να συμβεί στον τελικό του Κυπέλλου!

Και αυτό γιατί είτε θα πάει στην Ευρώπη ως ο Κυπελλούχος είτε από την τέταρτη θέση αν πάρει το τρόπαιο η Ομόνοια.

Ουσιαστικά αν η Πάφος κερδίσει την Κυριακή τότε θα κάνει τεράστιο βήμα Ευρώπης καθώς θα πάει στο +2 από τον Άρη, από τον οποίο μάλιστα έχει ήδη το οριστικό πλεονέκτημα στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας με τις δύο νίκες και τη μία ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια μέχρι τώρα.

Θα την αρκεί δηλαδή και μία ισοπαλία με την Ομόνοια στο τέλος του πρωταθλήματος ότι και να κάνει ο Άρης στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, και ουσιαστικά με διπλό στη Λεμεσό κατά μία μεγάλη πιθανότητα, αφήνει τον Άρη εκτός Ευρώπης και κλείνει παράλληλα το δικό της εισιτήριο!

Πηγή: shootandgoal.com