Ελευθερία Πλευρίτου: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Η Ελευθερία Πλευρίτου, η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στη Σαμπαντέλ με τρία γκολ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ισπανική ομάδα δήλωσε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ελευθερία Πλευρίτου: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Τρία γκολ σε ένα οκτάλεπτο, το τρίτο, για την Ελευθερία Πλευρίτου σήμερα (27/2) στη Βαρκελώνη με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ.

Χάρης Παυλίδης: «Θα έχουμε τύχη στο δεύτερο παιχνίδι αν...»

«Αν και στο σημερινό παιχνίδι δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα γνωρίζουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον μεγάλο στόχο. Σε δυο εβδομάδες είναι το δεύτερο παιχνίδι και το μυαλό μας είναι εκεί. Παίξαμε δυνατά και παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το σκορ πάντα ήταν κοντά. Ξεκινάει και το πρωτάθλημα από βδομάδα κάτι που θα μας βοηθήσει αρκετά γιατί θα έχουμε παιχνίδια αφού εδώ και τρεις μήνες βρισκόταν σε αναστολή. Αυτό ισχύει μόνο για την δικιά μας ομάδα αφού οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ενεργά πρωταθλήματα», τόνισε χαρακτηριστικά η διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Ελευθερία Πλευρίτου μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης για την Euroleague γυναικών με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ στη Βαρκελώνη.

Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός 14-12: Λύγισε στο φινάλε - Όλα για όλα τώρα στον Πειραιά

Θυμίζουμε πως η ρεβάνς είναι στον Πειραιά στις 13 Μαρτίου, χωρίς φυσικά την παρουσία κόσμου, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας υγρού στίβου.

Σαφώς και με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός θα είχε ένα επιπλέον «όπλο» στον επαναληπτικό.