Χάρης Παυλίδης: «Θα έχουμε τύχη στο δεύτερο παιχνίδι αν...»

Ο Ολυμπιακός πάλεψε αλλά ηττήθηκε στο φινάλε από τη Σαμπαντέλ (14-12) στον πρώτο προημιτελικό για την Euroleague στο πόλο γυναικών. Βέβαια τίποτα δεν έχει τελειώσει και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς στον Πειραιά. Οι δηλώσεις του προπονητή, Χάρη Παυλίδη.

Χάρης Παυλίδης: «Θα έχουμε τύχη στο δεύτερο παιχνίδι αν...»

Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς στον Πειραιά στις 13 Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός έχασε σήμερα (27/2) 14-12 από τη Σαμπαντέλ στη Βαρκελώνη, ωστόσο όπως είπε και ο τεχνικός Χάρης Παυλίδης όλα είναι ανοιχτά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης μετά το ματς στο olympiacossfp.gr στάθηκε όπως είναι λογικό και στην αγωνιστική απραξία αφού η ομάδα του έχει δώσει εδώ και τέσσερις μήνες, τρεις αγώνες στην Ευρώπη σε διάστημα 24 ωρών στον όμιλο της Ιταλίας.

Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός 14-12: Λύγισε στο φινάλε - Όλα για όλα τώρα στον Πειραιά

Αντίθετα, η Σαμπαντέλ έχει δώσει δέκα αγώνες σε Ισπανία και Euroleague τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

«Κάναμε πολλά ατομικά λάθη σήμερα. Όταν δεν έχεις παιχνίδια δεν έχεις και την οικειότητα να ανταποκριθείς και να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που μπορεί να διαμορφωθούν και να κριθούν σε ένα δευτερόλεπτο. Όλα αυτά θα τα δούμε ενόψει του επαναληπτικού, θα βελτιώσουμε την άμυνά μας γιατί είναι πάρα πολλά τα γκολ που δεχθήκαμε. Ωστόσο είμαι αισιόδοξος ότι αν βελτιώσουμε την άμυνα μας θα έχουμε μεγάλη τύχη στο δεύτερο παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης.