ΑΕΛ για επίθεση σε Ουάρντα: «Άνανδρη επίθεση από αλήτες κακοποιούς, εμπόρους ναρκωτικών»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πήρε επίσημη θέση για την επίθεση στον Αμρ Ουάρντα και τον φροντιστή της ομάδας το βράδυ της Παρασκευής (15/5) στη Λάρισα.

ΑΕΛ για επίθεση σε Ουάρντα: «Άνανδρη επίθεση από αλήτες κακοποιούς, εμπόρους ναρκωτικών»

Ο Αμρ Ουάρντα και ο φροντιστής της ΑΕΛ δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους στη Λάρισα το βράδυ της Παρασκευής (15/5), με τον Αιγύπτιο να εξηγεί ότι οι λόγοι για αυτή την ενέργεια έχουν να κάνουν με την επικείμενη επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τοποθετήθηκε λίγη ώρα αργότερα επίσημα για το περιστατικό και καταδίκασε την επίθεση, κάνοντας λόγο για «αλήτες, κακοποιούς» που «ξεφτιλίζουν την ιστορία της ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτοί οι αλήτες κακοποιοί, που καταστρέφουν 12χρονα και 15χρονα παιδάκια ποτίζοντας τα ναρκωτικά και που υποδύονται τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ και που μέχρι που τους διώξαμε από το γήπεδό αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε περισσότερα από 400.000€ πρόστιμα, ξεφτίλισαν άλλη μια φορά την ιστορική ομάδα μας και τη φιλόξενη πόλη μας, χτυπώντας άνανδρα όπως συνηθίζουν, αφού 20 επιτίθενται σε δύο αόπλους, τον Αμρ Ουάρντα και τον Σύριο πρόσφυγα υπάλληλο της ΠΑΕ που φροντίζει τα γήπεδα στα Δένδρα Καμάλ, έναν επιστήμονα που για να επιβιώσει εργάζεται ως κηπουρός, τραυματίζοντας τους.

Στους επικίνδυνους αυτούς αλήτες εμπόρους ναρκωτικών και σε όλα αυτά τα σκουπίδια που τους υποθάλπουν, αλλά και στα σκουπίδια δήθεν δημοσιογράφους που συνεχίζουν να τους ονομάζουν οργανωμένους οπαδούς και σε αυτούς τους παλιούς παράγοντες της ΑΕΛ, που την τελευταία που τους επιτρέψαμε να έρθουν στο γήπεδο ήταν δίπλα τους, σε απόσταση αναπνοής, (υπάρχουν πάρα πολλές φωτογραφίες για όλους σας) όταν έβριζαν χυδαία τον κ. Κούγια, την οικογένεια του, τα παιδιά του και τη νεκρή μητέρα του, γιατί νόμιζαν και νομίζουν ότι θα αηδιάζει από αυτή τη συμπεριφορά και θα αποχωρήσει από την ΑΕΛ, όλοι εμείς που είμαστε η πραγματική ΑΕΛ, αυτή που συνεχίζει να διαφημίζει την ΑΕΛ και την ιστορία της με την παρουσία της στην Super League, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι συμπαραστεκόμαστε και ηθικά και νομικά στον Αμρ Ουάρντα, γιατί τον θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας, αλλά και στον τίμια εργαζόμενο Σύριο πρόσφυγα στην εταιρεία μας και θέλουμε να τους κάνουμε με τον πλέον καθαρό τρόπο να αντιληφθούν, ότι όλους αυτούς τους σιχαινόμαστε και δεν τους υπολογίζουμε ό,τι κι αν πουν και ό,τι κι αν κάνουν και να γνωρίζουν ότι τόσο για εμάς όσο και για τους χιλιάδες υγιείς οπαδούς μας και για τις οικογένειές τους έχουν ποδοσφαιρικά και κοινωνικά πεθάνει και ας κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν.

Αυτονόητο είναι ότι ο Ουάρντα και ο συνεργάτης μας τελούν υπό την προστασία μας, υπό την προστασία του κ. Αλέξη Κούγια και υπό την προστασία όλης της οικογένειας της ΑΕΛ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας