ΑΕΛ: Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Ουάρντα!

Επίθεση από αγνώστους δράστες δέχθηκε ο Αμρ Ουάρντα στη Λάρισα το βράδυ της Παρασκευής (15/5). Τραυματίστηκε ελαφρά ο μέσος της ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Ουάρντα!

Ο Αμρ Ουάρντα έγινε θύμα επίθεσης από αγνώστους το το βράδυ της Παρασκευής (15/5) στη γέφυρα του Πηνειού στη Λάρισα. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ συνοδευόταν μάλιστα από τον φίλο φροντιστή της ΑΕΛ, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε από χτυπήματα των δραστών.

Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ οι δράστες πρόλαβαν να διαφύγουν. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής μετέβη στο στο τμήμα, καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστων.

Ο Αιγύπτιος μέσος αγωνίζεται στην ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ενώ πρόσφατα τέθηκε εκτός ομάδας από τον Αλέξη Κούγια λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (όπως και ο Γιάννης Μασούρας).

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες, περίπου δέκα στον αριθμό, έβριζαν τον Ουάρντα, ζητώντας του τον λόγο για τον πειθαρχικό παράπτωμα που του καταλογίζεται από την θεσσαλική ΠΑΕ και τον έθεσε εκτός «βυσσινί», ενώ στη συνέχεια χειροδίκησαν εναντίον του ίδιου και του φροντιστή της ομάδας.