Ολυμπιακός: Βουίζει η Αγγλία για τον Μπα, λίγα τα 20 εκατ. ευρώ

Χαμός γίνεται στην Αγγλία για τον Ουσεϊνού Μπα με τα δημοσιεύματα να έρχονται σαν… καταιγίδα, αλλά στον Ολυμπιακό θεωρούν λίγα τα 20 εκατ. ευρώ για τον στόπερ τους.

Ολυμπιακός: Βουίζει η Αγγλία για τον Μπα, λίγα τα 20 εκατ. ευρώ

Τα τρία τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές ποδοσφαιριστών της ομάδας. Τα ματς με Άρσεναλ και Γουλβς ανάγκασαν αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να ασχοληθούν με ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Oλυμπιακός: Γιατί ο Μπα δεν πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι!

Ειδικά στην Αγγλία αρκετοί παίκτες ανέβασαν τις μετοχές τους και ανάγκασαν και συλλόγους της Premier League να στρέψουν το βλέμμα τους πάνω σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Μπα για Ομπαμεγιάνγκ: «Τι μου είπαν φίλοι μου, τι είπα στον εαυτό μου»

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έχει αναγκάσει αρκετά κλαμπ του Νησιού να τον έχουν στα υπόψη τους. Τις τελευταίες ώρες γίνεται ένας πραγματικός χαμός με δημοσιεύματα για τον Ουσεϊνού Μπα. Στη Βρετανία επιμένουν πως για τον Σενεγαλέζο στόπερ θα ασχοληθούν αρκετοί σύλλογοι της Premier League.

Μάλιστα θέλουν τη Λίβερπουλ να είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για τον Ουσεϊνού Μπα. Οι Βρετανοί, ωστόσο επισημαίνουν πως ο Ολυμπιακός θέλει 20 εκατ. ευρώ για να πει το "ναι" για τον κεντρικό αμυντικό του.

Κι εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουν δύο πράγματα. Πρώτα απ' όλα στο λιμάνι θεωρούν ότι είναι λίγα τα 20 εκατ. ευρώ για τον Μπα κι επίσης πιστεύουν πως είναι ένας παίκτης που θα ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του. Δεν έχουν σκοπό να υποκύψουν στις πιέσεις των Άγγλων και για έναν ποδοσφαιριστή με την προοπτική του Μπα δεν θα μπουν στη διαδικασία συζήτησης, διότι θεωρούν ότι αν έχει κάνει αυτό το θόρυβο με τρία παιχνίδια στην Ευρώπη τότε την επόμενη θα μπορέσει να κάνει πολύ μεγαλύτερο θόρυβο.

Στην Αγγλία πάντως γίνεται χαμός γύρω από τον Ουσεϊνού Μπα με το… μισό Νησί να είναι στα πόδια του, αλλά στο λιμάνι είναι ψύχραιμοι και ξεκάθαροι ότι δεν πρόκειται να ενδώσουν τόσο εύκολα για τον κεντρικό τους αμυντικό.