Μπα για Ομπαμεγιάνγκ: «Τι μου είπαν φίλοι μου, τι είπα στον εαυτό μου»

Συνέντευξη του διεθνούς μπακ των «ερυθρόλευκων» Ουσεϊνού Μπα στο footsenegal για τον Ολυμπιακό, τον Ομπαμεγιάνγκ και την ποδοσφαιρική του πορεία.

Μπα για Ομπαμεγιάνγκ: «Τι μου είπαν φίλοι μου, τι είπα στον εαυτό μου»

Ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε για τον Ολυμπιακό, για την πορεία του στα γαλλικά γήπεδα, αλλά και για τις μάχες που έδωσε κόντρα στον Ομπαμεγιάνγκ κατά τη θρυλική πρόκριση στο Λονδίνο.

Ο Μπα είπε στο footsenegal για:


Τον Ομπαμεγιάνγκ: «Είναι ένας τεράστιος παίκτης. Στην αρχή ένιωσα πίεση, διότι όλοι και ειδικά φίλοι μου (παίκτες) μου είχαν πει να προσέχω πολύ. Είναι όντως γρήγορος. Είπα στον εαυτό μου ''μη βάζεις παραπάνω πίεση. Ηρέμησε και κάνε το φυσικό σου παιχνίδι. Χωρίς παραπάνω πίεση''. Έμεινα προσηλωμένος στον αγώνα και στο τέλος κερδίσαμε».

Την πορεία του: «Ναι, πέρασα από Μονπελιέ, Ντιζόν και Σοσό χωρίς να τα καταφέρω. Στην Αμιάν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο, όμως είχαν πρόβλημα γιατί δεν είχα άδεια εργασίας. Στη συνέχεια ο ατζέντης μου με έφερε σε επαφή με την Αζαξιό, όπου έκλεισα για τρία χρόνια».

Τον Ολυμπιακό: «Σήμερα είμαι στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Πολύ περήφανος που φοράω αυτήν τη φανέλα».