Τα «ψώνια» του Μέντες από τον Ολυμπιακό!

Η αποκάλυψη του Σισέ περί ενδιαφέροντος της Γουλβς έρχεται να προστεθεί στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί εδώ και μερικούς μήνες για τις πολλές ματιές των «λύκων» προς… Πειραιά μεριά.   

Τα «ψώνια» του Μέντες από τον Ολυμπιακό!

Γουλβς… Μια ομάδα που μας απασχόλησε στο παρελθόν και θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Από εκεί πήρε ο Ολυμπιακός δανεικό τον Ροντερίκ Μιράντα το καλοκαίρι του 2018. Από εκεί προέκυψε το ξαφνικό ενδιαφέρον για τον Ντάνιελ Ποντένσε αρχές καλοκαιριού.

Ξαφνικά ήρθε χθες ο Παπέ Σισέ και είπε σε γαλλικό Μέσο ότι υπήρχαν αγγλικοί σύλλογοι το καλοκαίρι που τον ήθελαν. Μεταξύ άλλων ανέφερε την Γουλβς! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Σισέ: «Με προσέχουν πολύ στον Ολυμπιακό, δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω!»

Η αγγλική ομάδα επηρεάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες. Δεν είναι κάτι άγνωστο… Έχει πολλούς ποδοσφαιριστές του στους «λύκους», πελάτης του είναι και ο κόουτς Νίνο Εσπίριτο και είναι ένα κλαμπ που αργά ή γρήγορα θα φτάσει η στιγμή που θα «χτυπήσει» επισήμως την πόρτα του Ολυμπιακού για έναν ποδοσφαιριστή του.

Με τον Ποντένσε δεν υπήρξε κάποια επίσημη προσφορά. Είχε περιοριστεί στο φιλολογικό ενδιαφέρον. Ίσως να ήταν και ένα… τέχνασμα του Μέντες για να πιέσει την πλευρά της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να τα βρει με τον Ολυμπιακό εξωδικαστικά.

Για τον Σισέ έγινε μία διερευνητική επαφή. Προφανώς και σε αυτή την περίπτωση έβαλε το χεράκι του ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης, παρότι δεν έχει τα δικαιώματα του Σενεγαλέζου στόπερ που ανήκει στο πελατολόγιο του Πιερ Ισά.

Είναι δεδομένο ότι όπως ο Μέντες παίζει καθοριστικό ρόλο στο να αποκτάει ο Ολυμπιακός ποδοσφαιριστές επιπέδου Ποντένσε, κάποια στιγμή θα έχει συμμετοχή και σε… «ψώνια» ξένων συλλόγων από τους Πειραιώτες. Αυτός άλλωστε άλλωστε και ο ρόλος των ατζέντηδων: Πουλάνε και αγοράζουν… Αυτή είναι η καθημερινότητά τους.

Την Γουλβς να την έχουμε πάντοτε στο μυαλό μας, γιατί θα μπει στη ζωή μας το καλοκαίρι. Και ίσως να μην αφορά τον Ποντένσε ή τον Σισέ. Μπορεί να εμφανιστεί και τρίτος «ερυθρόλευκος» στο «σημάδι» της. Όταν κάνει «παιχνίδι» ο Ζόρζε Μέντες, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο…

Ολυμπιακός: Κρατάει από πέρσι το φλερτ Γουλβς - Ποντένσε