Ολυμπιακός: Κρατάει από πέρσι το φλερτ Γουλβς - Ποντένσε

Το ενδιαφέρον των «λύκων» για τον Πορτογάλο εξτρέμ δεν είναι τωρινό. Στις αρχές του καλοκαιριού του 2018 είχε επιχειρήσει ο Ζόρζε Μέντες να τον στείλει στο «Μολινό».

Ολυμπιακός: Κρατάει από πέρσι το φλερτ Γουλβς - Ποντένσε

Τίποτα δεν μπορεί να γίνεται τυχαία… Τη στιγμή που όλα τα βλέμματα έχουν πέσει πάνω στην περίπτωση του Ζοσέ Σα, ο οποίος ανήκει στο πελατολόγιο του «χρυσοδάκτυλου» ατζέντη Ζόρζε Μέντες, ξαφνικά οι Άγγλοι ασχολούνται με την Γουλβς και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της για τον Ντάνιελ Ποντένσε, που τυγχάνει κι εκείνος να είναι πελάτης του συγκεκριμένου μάνατζερ.

Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα; Στην πραγματικότητα, η Γουλβς που έχει μία… αδερφική σχέση με τον Μέντες, είναι διατεθειμένη να κάνει όλα τα χατίρια του Πορτογάλου μεγαλοατζέντη. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Νούνο Εσπίριτο που τα μανατζερικά δικαιώματά του τα κατέχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Επίσης, έχοντας αρκετούς πελάτες του στην Γουλβς, κατάφεραν οι «λύκοι» να ανέβουν το περασμένο καλοκαίρι στα σαλόνια της Premier League και τώρα να διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Τον Ποντένσε για παράδειγμα είχε ακουστεί ότι ήθελε να τον πάει από πέρσι στους «λύκους», αλλά έχοντας στείλει ήδη τον Πατρίσιο από την Σπόρτινγκ εξαιτίας του «ντου» των χούλιγκανς της ομάδας της Λισσαβώνας στο προπονητικό κέντρο, αποφάσισε να μην στείλει και δεύτερο παίκτη από την Σπόρτινγκ στο «Μολινό». Έτσι, έχοντας ανοίξει ήδη δουλειές και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (σε Νότιγχαμ και Ολυμπιακό), τον έστειλε στον Πειραιά.

Λέγεται ότι ο κόουτς Νούνο Εσπίριτο ήταν ξετρελαμένος με την περίπτωση του Ποντένσε, αλλά ο Μέντες είχε διαφορετική άποψη και προτίμησε να τον φέρει στη χώρα μας, να παίξει σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, σε μία ομάδα όπου θα έχει κατά κάποιο τρόπο εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής και είτε φέτος το καλοκαίρι, είτε του χρόνου, να τον πήγαινε σε μία καλύτερη λίγκα. Αυτό ήταν κατά κάποιο τρόπο το πλάνο του με τον 22χρονο εξτρέμ.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν εμφανίστηκε η Γουλβς που έχει αρκετά «πάρε-δώσε» με τον Μέντες και φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Ποντένσε. Θέλοντας να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις, προφανώς το αν θα πάει στη Γουλβς ή όχι είναι κάτι που θα εξαρτηθεί 100% από τον Μέντες και όχι από τον αγγλικό σύλλογο.

Με λίγα λόγια, είναι μία ιστορία που θα έχει πολλά επεισόδια… Απλώς, θα πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι ότι ο Ποντένσε και ο Ολυμπιακός έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν. Ίσως αυτό να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.