Ράσταβατς: «Μπορούμε να μπούμε στην εξάδα»

Ο Αστέρας έχασε στην Τρίπολη από τον Άρη και πρέπει να πάρει βαθμούς από Ολυμπιακό και ΑΕΚ για να μπει στα play off. Ο Μίλαν Ράσταβατς το πιστεύει για την ομάδα του. 

Ράσταβατς: «Μπορούμε να μπούμε στην εξάδα»

Πολύ δύσκολο έγινε το έργο του Αστέρα Τρίπολης να μπει στην εξάδα και στη διαδικασία των play off μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη. Η ομάδα της Τρίπολης έχει να παίξει δύο εκτός έδρας ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με τον Μίλαν Ράσταβατς να εκφράζει την εμπιστοσύνη για την ομάδα του.

«Πιστεύω ότι η ομάδα έφτασε ένα βήμα από το αποτέλεσμα, αυτό που μας έλειψε ήταν κάτι μικρό. Κάναμε όντως περισσότερα λάθη απ’ όσα συνήθως, όμως ένα γκολ θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Ήταν παιχνίδι ευθυνών και από τις δύο ομάδες. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, εμείς δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Δεν είναι εύκολο να μπούμε στην εξάδα, υπάρχουν δύο δύσκολα ματς. Αλλά όλα τα ματς είναι δύσκολα. Οπότε πιστεύουμε ότι θα κάνουμε την καλύτερη προσπάθεια και θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε ο Ράσταβατς στην κάμερα της NOVA.