Ολυμπιακός: Ρεαλιστικός στόχος η Λεβερκούζεν για τον Πιρόλα
Ο Λορέντσο Πιρόλα ξεκινάει την... αντεπίθεσή του ως προς την επιστροφή του στη δράση για να είναι έτοιμος με τη Λεβερκούζεν στις 20 Ιανουαρίου.
Δεν ήταν ευχάριστα τα νέα για τον Λορέντσο Πιρόλα. Το επισημάναμε και χθες (22/12) στο fosonline.gr, ότι ο Ιταλός στόπερ θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Βάζοντας κάτω ένα-ένα τα παιχνίδια θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μπορεί να προλάβει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία στις 17 Ιανουαρίου.
Αν θέλουμε όμως να είμαστε ρεαλιστές, ο πραγματικός του στόχος είναι βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν στις 20 Ιανουαρίου. Αυτός θα πρέπει να είναι ο μεγάλος στόχος και απ’ ό,τι αντιλαμβανόμαστε, αυτός είναι κιόλας! Το ματς με τη Λεβερκούζεν είναι τελικός και δεν χωράει καμία αμφιβολία.
Το δε πρόβλημα που έχει ο Πιρόλα στο πέλμα είναι πολύ ύπουλο και επικίνδυνο. Δεν χρειάζονται βιασύνες και ούτε να παρθούν ρίσκα. Δεν υπάρχει δηλαδή λόγος να πιεστεί και να μπει νωρίτερα στη δράση, γιατί πρόκειται για ένα ύπουλο χτύπημα.
Οπότε, ο ρεαλιστικός στόχος δεν είναι άλλος από το να βρεθεί στο 100% στην αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν, εκεί όπου σίγουρα είναι υπεραπαραίτητος στο πλάνο του προπονητή.