Νιέγκος Πέτροβιτς: Η πρόταση του Ολυμπιακού για το μεγάλο ταλέντο του Ερυθρού Αστέρα

Τι γράφουν οι Σέρβοι για την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Νιέγκος Πέτροβιτς του Ερυθρού Αστέρα, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σερβικής ομάδας. Γιατί δεν έγινε η μεταγραφή.

Νιέγκος Πέτροβιτς: Η πρόταση του Ολυμπιακού για το μεγάλο ταλέντο του Ερυθρού Αστέρα

Ο Νιέγκος Πέτροβιτς του Ερυθρού Αστέρα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχόλησε τον Ολυμπιακό τις προηγούμενες ημέρες. Πρόκειται για τον 21χρονο μέσο, τον οποίο μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα στη Σερβία, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση.

Η ιστοσελίδα «maxbetsport» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός πρόσφερε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον Σέρβο αμυντικό χαφ.

Η απάντηση του Ερυθρού Αστέρα ήταν αρνητική. Οι Σέρβοι ζήτησαν 3 εκατομμύρια ευρώ και ταυτόχρονα να έχουν ποσοστό μεταπώλησης 15%. Είναι σαφές ότι πρόκειται για εξαιρετικό ταλέντο και βέβαια αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο οι Σέρβοι θέλουν και να τον πουλήσουν ακριβά, αλλά το κυριότερο να διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σέρβοι κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πέτροβιτς. Τον περασμένο Ιανουάριο έγραφαν ότι ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει από τον Ερυθρό Αστέρα, προσφέροντας πέρα από χρήματα για την αγορά του και τον Νίκολα Τσούμιτς ως αντάλλαγμα.

Ο Πέτροβιτς είναι γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1999 και φέτος, με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα έχει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1.436 λεπτά) και έχει σκοράρει ένα γκολ. Προέρχεται από τη Ραντ ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Σερβίας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας