«Στον Ολυμπιακό ο Πέτροβιτς με αντάλλαγμα τον Τσούμιτς»

Σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα "novosti.rs", ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Νιέγκος Πέτροβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα, προσφέροντας πέρα από χρήματα για την αγορά του και τον Νίκολα Τσούμιτς ως αντάλλαγμα.

«Στον Ολυμπιακό ο Πέτροβιτς με αντάλλαγμα τον Τσούμιτς»

Οι Σέρβοι επανάφεραν τον Νιέγκος Πέτροβιτς στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα "novosti.rs", η ομάδα του Πειραιά κινείται για την αγορά του 21χρονου από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σέρβος αμυντικός χαφ έχει πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Βελιγραδίου, ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο και αρκετών άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως των Άντερλεχτ, Σπόρτινγκ και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή στα 4 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν προτίθενται να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Γι' αυτό το λόγο η ομάδα του Πειραιά φέρεται να προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα, Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 2.500.000 ευρώ και τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ως δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν.