Το… γυρόφερνε η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα «απασφάλισε» στην Τούμπα την… βόμβα που κουβαλούσε εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα

Το… γυρόφερνε η Καλαμάτα

Όσοι είδαν την Καλαμάτα για πρώτη φορά στην Τούμπα να κάνει φύλλο και φτερό τον ΠΑΟΚ λογικό είναι να υποστούν ένα μικρό σοκ από την έκπληξη. Όσοι, πάλι, είχαν παρακολουθήσει την «μαύρη θύελλα» και στα προηγούμενα παιχνίδια της, αντιλαμβάνονταν πως οι μεσσήνιοι ήταν έτοιμοι να «απασφαλίσουν» αγωνιστική «βόμβα» που οι συγκυρίες δεν τους το είχαν επιτρέψει σε προηγούμενες αναμετρήσεις.

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό ηττήθηκε με το μίνιμουμ σκορ 1-0, σε αυτό με τον Ατρόμητο έμεινε στην ισοπαλία 1-1, ενώ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Στη συνάντηση με τον Βόλο ήρθε ισόπαλη 2-2 όπου εύκολα θα μπορούσε να φύγει νικήτρια. Στην πρεμιέρα με τον Άρη έχασε 3-2 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, όπου και πάλι είχε μείνει με παίκτη λιγότερο.

Η Καλαμάτα είναι μια ομάδα που έχει μαζέψει λιγότερους βαθμούς σε σχέση με όσους θα μπορούσε να βάλει στο σακούλι με βάση την απόδοσή της στο πρώτο σκέλος της περιόδου. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πήρε αυτό που δικαιούταν. Δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί επ’ αόριστον η γκίνια και η δυστοκία των παικτών του Παναγιώτη Χριστοφιλέα και η αντίδραση ήρθε με πάταγο στη Θεσσαλονίκη όπου όλα πήγαν όπως τα σχεδίαζαν οι νεοφώτιστοι.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110