Συνεχίζει στην Καλλιθέα ο Κώστας

Η Καλλιθέα έκανε γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Κώστας ανανέωσε τη συνεργασία του με την αθηναϊκή ομάδα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Συνεχίζει στην Καλλιθέα ο Κώστας

Με τα χρώματα της Καλλιθέας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κωνσταντίνος Κώστας. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός που βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου για την οριστικοποίηση της ανανέωσής του, είχε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας για να συνεχίσει στον ιστορικό σύλλογο και στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Νίκου Παντέλη.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και εν συνεχεία της Ξάνθης, όπου έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας. Πέρυσι, το πρώτο εξάμηνο της περιόδου αγωνιζόταν στον Αήττητο Σπάτων και τον Ιανουάριο μεταπήδησε στην Καλλιθέα, όπου κατέγραψε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές για την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία.

Παράλληλα, η Καλλιθέα, ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασία της με τον Γιάννη Χατζηράπτη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού Διευθυντή της ακαδημίας ποδοσφαίρου. Ο κ. Χατζηράπτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου, το οποίο έχει «υπηρετήσει» ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής και την δεκαετία του 80’ αγωνιζόταν με τα χρώματα της Καλλιθέας και ήταν και αρχηγός της.