Ποδοσφαιριστές Πανσερρραϊκού: «Αναδιάρθρωση κατηγοριών ΤΩΡΑ!»

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού κοινοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιστολή διαμαρτυρίας για την αναδιάρθρωση που δεν γίνεται και τους οδηγεί στην ανεργία εν μέσω πανδημίας.

Ποδοσφαιριστές Πανσερρραϊκού: «Αναδιάρθρωση κατηγοριών ΤΩΡΑ!»

Αναλυτικά η επιστολή των παικτών:

«Το ποδόσφαιρο είναι μια ολόκληρη βιομηχανία σε όλο τον πλανήτη, εκτός από την χώρα μας, που το αντιλαμβάνεται ως κάτι τυχοδιωκτικό, από την κορυφή έως την βάση του.

Η ίδια η πολιτεία και οι θεσμοί του ποδοσφαίρου μας, δεν έχουν αντιληφθεί ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, πως γύρω από τα πρωταθλήματα, κινείται μια ολόκληρη οικονομία, με περισσότερους από 1500 ποδοσφαιριστές και άλλους τόσους υπαλλήλους και στελέχη με τις οικογένειες τους.

Παίκτες Βέροιας: «Να μπει τέλος στο μαρτύριο»!

Το Ελληνικό κράτος, έχει κάνει τόσα πολλά για τους πολίτες του, αυτή την δύσκολη χρονιά της Πανδημίας(Covid-19). Προκαλεί όμως αδικίες, στον τομέα του αθλητισμού, και οδηγεί τους παίκτες και τις ομάδες του ποδοσφαίρου σε διχόνοια. Ζούμε εδώ και μήνες, χωρίς συμβόλαια, ανασφάλιστοι και χωρίς καμία προοπτική για το αύριο.

Ομάδες Football League: «Εάν δεν γίνει αναδιάρθρωση θα παραδώσουμε σφραγίδες»

Εμείς και οι συμπαίκτες μας, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, πέρα από τα 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Εσείς γιατί κόβετε την Ελλάδα στα δυο και δεν βοηθάτε ανέργους να επιστρέψουν στην αθλητική εργασία τους;

Football League: Παρέδωσαν σφραγίδες, αλλά ο Αυγενάκης ήταν στη Βουλή...

Ευχαριστούμε την διοίκηση μας, που φροντίζει για εμάς, αλλά χωρίς την αρωγή της πολιτείας μετά το πλήγμα του κορονοϊού, όλα θα τερματίσουν.

Αναδιάρθρωση κατηγοριών ΤΩΡΑ! Πολιτεία και φορείς, πράξτε το νόμιμο και ηθικό, για τους αθλητές και τις οικογένειες μας, όλων όσοι εργάζονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».