Η ΕΟΠΕ στη Γενική Συνέλευση της CEV στο Μιλάνο
Στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της CEV.
Στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της CEV, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 54 εθνικές ομοσπονδίες.
Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκπροσώπησαν η Γενική Γραμματέας Έφη Χρόνη-Έρωτα, η Ταμίας Άντα Βαφειάδου και ο Εκτελεστικός Διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος.
Στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση των χωρών-μελών της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας (BVA), με αντικείμενο ζητήματα που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο και τη συνεργασία μεταξύ των βαλκανικών ομοσπονδιών.
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε ότι η ετήσια Γενική Συνέλευση της BVA θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα τον προσεχή Ιανουάριο, με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης να αναλαμβάνει τη φιλοξενία των εκπροσώπων των ομοσπονδιών-μελών της Βαλκανικής Ένωσης.
Η ελληνική αντιπροσωπεία θα παραμείνει στο Μιλάνο, προσκεκλημένη της Ιταλικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, προκειμένου να παρακολουθήσει τους ημιτελικούς και τους τελικούς του Ευρωβόλεϊ.