Football League: Παρέδωσαν σφραγίδες, αλλά ο Αυγενάκης ήταν στη Βουλή...

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ της Football League βρέθηκαν στη ΓΓΑ για το θέμα της αναδιάρθρωσης και παρέδωσαν τις σφραγίδες όλων των σωματείων, αλλά ο Λευτέρης Αυγενάκης ήταν στη Βουλή όπου εισήχθη το νέο αθλητικό νομοσχέδιο σε διαβούλευση

Football League: Παρέδωσαν σφραγίδες, αλλά ο Αυγενάκης ήταν στη Βουλή...

H Football League έκανε πράξη την απόφασή της και παρέδωσε τις σφραγίδες των σωματείων στον Λευτέρη Αυγενάκη. Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ βρέθηκαν στη ΓΓΑ για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, χωρίς ωστόσο να συναντήσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Τόσο ο Αυγενάκης όσο και τα περισσότερα στελέχη του γραφείου του ήταν στη Βουλή όπου εισήχθη το νέο αθλητισμό νομοσχέδιο σε διαβούλευση.

Έτσι τριμελής επιτροπή της Football League ανέβηκε στη ΓΓΑ, τα είπε με την γραμματέα του υφυπουργού Αθλητισμού, παρέδωσε τις σφραγίδες όλων των ομάδων και εν συνεχεία άπαντες αποχώρησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αυγενάκης δεν είχε καμία ενημέρωση για την ενέργεια των ομάδων της συγκεκριμένης κατηγορίας, καθώς δεν ήταν προγραμματισμένο κάποιο ραντεβού.

Πλέον αναμένεται η αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, ενώ από πλευράς Football League τονίστηκε πως περιμένουν να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του για την αναδιάρθρωση και τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και σχετική συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.