Παίκτες Βέροιας: «Να μπει τέλος στο μαρτύριο»!

Οι παίκτες της Βέροιας ζητούν να δοθεί επιτέλους λύση με τη σύνθεση των κατηγοριών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παίκτες Βέροιας: «Να μπει τέλος στο μαρτύριο»!

Με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας ζητούν να παρθούν άμεσα αποφάσεις αναφορικά με τη σύνθεση των κατηγοριών και να δοθεί λύση στο βιοποριστικό πρόβλημα εκατοντάδων επαγγελματιών παικτών στη χώρα. Στο σχετικό κείμενο που συντάσσεται με όσα ζητά και η διοίκηση της βασίλισσας του βορρά αλλά και το σύνολο των ομάδων της Football League αναφέρεται:

«Με έκπληξη, απορία και έντονη ανησυχία παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες (άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά) τα αρνητικά γεγονότα που διαδραματίζονται στον χώρο του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Από τον περασμένο Μάρτιο που αποφασίστηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων της SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE εξαιτίας της πανδημίας του COVID 19 ολοκληρώθηκαν αισίως έξι μήνες, δηλαδή μισός χρόνος αγωνιστικής απραξίας, είμαστε στα μέσα Σεπτεμβρίου και δεν γνωρίζουμε ακόμη τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και την δομή των κατηγοριών!!!

Η μεταγραφική αγωνιστική περίοδος για εμάς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές φτάνει σε λίγες ημέρες στο τέλος της και είναι ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ να μην είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε, ποιο έντυπο και με ποιους όρους συμβολαίου θα υπογράψουμε και γενικά το τι μέλλον μας ξημερώνει υπό αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε εμείς και οι οικογένειες μας.

Δηλώνουμε, ότι επικροτούμε τις προσπάθειες του Προέδρου μας και της διοίκησης, προκείμενου να δοθεί άμεσα λύση από την πολιτεία και τους φορείς του ποδοσφαίρου προκειμένου να προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και να επιστρέψει η ζωή των ποδοσφαιριστών στους κανονικούς ρυθμούς.

Επιτέλους πρέπει τώρα να δοθεί τέλος σε αυτό το μαρτύριο που βιώνουμε τόσο εμείς όσο και οι διοικήσεις των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών. Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια 2019».