Ελλάδα - Αρμενία: Οι αλλαγές του Αναστασιάδη στην ενδεκάδα

Με νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί η Εθνική κόντρα στην Αρμενία του Χένρικ Μικιταριάν (11/6, 21:45).

Ελλάδα - Αρμενία: Οι αλλαγές του Αναστασιάδη στην ενδεκάδα

Η Εθνική μας αφήνει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα και την απογοητευτική εμφάνιση με την Ιταλία (0-3) και στρέφεται στην αποψινή (11/6, 21:45) αναμέτρηση με την Αρμενία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, ώστε η Ελλάδα να παρουσιάσει καλύτερη αγωνιστική εικόνα, από ό,τι κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρι».

Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό παραμένουν τα προβλήματα τραυματισμών των Τάσο Δώνη και Κώστα Σταφυλίδη. Ο πρώτος παραμένει νοκ άουτ εδώ και λίγες και μέρες, ενώ ο δεύτερος είναι αμφίβολος, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα δούμε, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι ο Μπάρκας, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Κούτρης αντί του Σταφυλίδη και στο δεξί ο Μαυρίας. Ο Παπασταθόπουλος θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Μανώλα ή τον Σιόβα. Ο Ζέκα θα επιστρέψει στον άξονα δίπλα στον Σάμαρη, ενώ ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον σέντερ φορ, ο οποίος λογικά θα είναι ο Κουλούρης. Στο δεξί άκρο υα κινείται ο Μασούρας, στο αριστερό ένας εκ των Μπακασέτα και Μάνταλου.

Μονόδρομος η νίκη...

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει προς το παρόν της στήριξη της ΕΠΟ, εντούτοις γνωρίζει καλά και ο ίδιος ότι τα περιθώρια θα στενέψουν σε περίπτωση νέας κακής εμφάνισης και «γκέλας» με την Αρμενία.

Οι Αρμένιοι προέρχονται από το 3-0 κόντρα στο Λίχτενσταϊν και είναι μια υπολογίσιμη δύναμη με ηγέτη τον Χένρικ Μικιταριάν της Άρσεναλ, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα, εφόσον βρει χώρους.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η θέση με 4 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Βοσνία. Η Ιταλία είνα πρώτη με 9 βαθμούς και η Φινλανδία με 6 στην δεύτερη θέση.