Σάμαρης: «Θα δείτε ένα άλλο πρόσωπο απέναντι στην Αρμενία»

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο (11/6, 21:45) την Αρμενία για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Σάμαρης: «Θα δείτε ένα άλλο πρόσωπο απέναντι στην Αρμενία»

Ο Ανδρέας Σάμαρης, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Αρμενία μίλησε για το θέμα συγκέντρωσης που πρέπει να έχουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει πίεση καθώς απομένουν επτά παιχνίδια ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής άσος στη συνέντευξη Τύπου παραμονές του αγώνα με την Αρμενία

Για την εικόνα της ομάδας στο ματς με την Ιταλία: "Δε νομίζω πως είμαι ο αρμόδιος να αναλύσω τα προβλήματα μας. Έχουν γίνει τακτικά και προσωπικά λάθη. Δεν μπορούμε να δώσουμε αυτές τις πληροφορίες προς τα έξω Ο καθένας ξέρει τι έγινε λάθος. Θα φανεί την Τρίτη ποιος κατάλαβε και ποιος όχι."

Για την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής:
"Σίγουρα έχουμε συζητήσει για τα λάθη συγκέντρωσης. Όλοι προετοιμαζόμαστε ατομικά σε πνευματικό επίπεδο. Δεν μπορούμε να βελτιωθούμε από κάποιον τρίτο. Όμως αυτό θα αλλάξει άμεσα γιατί το συζητήσαμε και θα δείτε ένα άλλο πρόσωπο απέναντι στην Αρμενία".

Για την πίεση του αποτελέσματος που έχει η Εθνική στο παιχνίδι της Τρίτης με την Αρμενία:
"Μας στεναχωρεί η εικόνα που αφήσαμε στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συζητάμε για πίεση, ενώ υπάρχουν επτά παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι γιατί το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την αξία μας. Αν αγωνιζόμασταν με ελληνική ψυχή δεν θα γνωρίζαμε τέτοιου είδους ήττα. Στο επόμενο παιχνίδι θα βγάλουμε αυτή την ψυχή και θα πάρουμε τη νίκη"