Κλήθηκαν Ομάρ και Μεριά

Ο Νορβηγός μπακ κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας, όπως και ο Τυνήσιος στόπερ, ο οποίος ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Χασάν με την Αίγυπτο!

Κλήθηκαν Ομάρ και Μεριά

Είναι βασικότατο στέλεχος της Εθνικής Νορβηγίας εδώ και χρόνια ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και παρών σε κάθε κλήση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας Λαρς Λάγκερμπακ. Κάτι τέτοιο συνεχίζεται και για τα παιχνίδια του Νοεμβρίου, εναντίον της Σλοβενίας (16) και της Κύπρου (19), στα οποία ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ως συνήθως στη βασική 11άδα.

Ο Ομάρ θα λείψει όπως και άλλοι διεθνείς μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει για να είναι διαθέσιμος για την επίσης δύσκολη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το ελληνικό πρωτάθλημα όπως και αυτήν με την Μπέτις για το Europa League.

Όσον αφορά στον Τυνήσιο στόπερ, στις 16 Νοεμβρίου η Τυνησία αντιμετωπίζει την Αίγυπτο για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και ο Γιασίν Μεριά του Ολυμπιακού κλήθηκε όπως πάντα εδώ και λίγα χρόνια από το τεχνικό δίδυμο της ομάδας Κανζαρί και Οκμπί. Είναι πιθανό εφόσον κληθεί και χρησιμοποιηθεί από την Αίγυπτο ο Αχμέντ Χασάν να υπάρξει κόντρα των δύο παικτών του Ολυμπιακού σε αυτή την αναμέτρηση, καθώς ο Μεριά θα είναι σίγουρα βασικός.

Στις 20 του μηνός η Τυνησία θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ομάδα του Μαρόκου.