Πογιέτ: «Ακόμα μαθαίνω την Εθνική, να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή»

Το πρώτο σχόλιο του Γκουστάβο Πογιέτ μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας στο φιλικό με τη Ρουμανία

Πογιέτ: «Ακόμα μαθαίνω την Εθνική, να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή»

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. Η Ελλάδα επικράτησε 1-0 της Ρουμανίας σε φιλικό αγώνα και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και σε όλα όσα δεν του άρεσαν από την αναμέτρηση, όπως για παράδειγμα οι αντιδράσεις των παικτών του ανασταλτικά στο κομμάτι των στατικών φάσεων.

Συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός τεχνικός είπε:

«Ήταν σημαντικό να φύγουμε με τη νίκη. Να αρχίσουμε να έχουμε αυτή τη νοοτροπία του νικητή. Είμαι ικανοποιημένος απ’ όλα όσα είδα από τους παίκτες μου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν υπό πίεση, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε».

«Είναι σημαντική μέρα λόγω της Εθνικής Εορτής στην Ελλάδα. Παίξαμε συμπαγές ποδόσφαιρο, ανακτούσαμε την μπάλα όταν χάναμε την κατοχή. Έπρεπε να αμυνθούμε, αλλά κρατήσαμε και την ισορροπία, δημιουργώντας ευκαιρίες. Υποφέραμε λίγο στα κόρνερ. Η ομάδα έχει μέλλον, αλλά είναι νωρίς να το πούμε αυτό με σιγουριά για το πού θα πάμε. Είμαι νέος σε πάγκο Εθνικής ομάδας. Ακόμα μαθαίνω».