Premier League: Το σχέδιο με το οποίο ολοκληρώνεται η σεζόν εφόσον...

Σχέδιο ολοκλήρωσης της σεζόν στην Premier League με 92 αγώνες σε 40 μέρες συζήτησαν οι ιδιοκτήτες των ομάδων, σύμφωνα με τους Times

Premier League: Το σχέδιο με το οποίο ολοκληρώνεται η σεζόν εφόσον...

Δίωρη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Μ. Παρασκευή μεταξύ των 20 ομάδων της Premier League και άπαντες συμφώνησαν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Όλοι έδωσαν το «παρών» και συζήτησαν τους εναλλακτικούς τρόπους για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα. Επίσης συζητήθηκε πώς θα περιοριστούν οι ζημιές από τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια αλλά και από τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

To σενάριο που απεύχεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Σύμφωνα με τους Times ένα από τα σενάρια που φέρονται να εξέτασαν οι εκπρόσωποι των 20 συλλόγων της Premier League είναι να διεξαχθούν τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια των 9 αγωνιστικών σε χρονικό διάστημα 40 ημερών.

Premier League: Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη η έναρξη της νέας σεζόν

Ο στόχος είναι να μη βγει εκτός χρονοδιαγράμματος και η επόμενη σεζόν ώστε να μπορέσει το νέο πρωτάθλημα να κάνει σέντρα το αργότερο μέσα στον Σεπτέμβρη.

Η αναστολή των πρωταθλημάτων στην Μεγάλη Βρετανία έχει επεκταθεί μέχρι τις 7 Μαΐου. Με το καλύτερο σενάριο κι εφόσον η κυβέρνηση το επιτρέψει οι ποδοσφαιρικές ομάδες θ' αρχίσουν ξανά προπονήσεις στις 18/5...

Όλες οι ομάδες συμφωνούν ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου καθώς τότε λήγουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και κάθε παράταση θα μπορεί να προκαλέσει τεράστια προβλήματα στους ιδιοκτήτες.