Premier League: Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη η έναρξη της νέας σεζόν

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο «Guardian» οι ομάδες της Premier League ενημερώθηκαν πως στόχος της Διοργανώτριας Αρχής είναι να ξεκινήσει η ερχόμενη σεζόν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Premier League: Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη η έναρξη της νέας σεζόν

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην Premier League σχετικά με το πότε θα ανοίξει η αυλαία του πρωταθλήματος της νέας σεζόν.

Συμφώνησαν για ολοκλήρωση της Premier League έως τις 30 Ιουνίου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο «Guardian», οι ομάδες ενημερώθηκαν μέσω της σημερινής (17/4) τηλεδιάσκεψης πως στόχος της Διοργανώτριας Αρχής είναι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Κάτι που σημαίνει, πως το άνοιγμα της αυλαίας του πρωταθλήματος της νέας σεζόν πάει έναν μήνα πίσω σε σχέση με τα στάνταρ του αγγλικού πρωταθλήματος, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Από κει και πέρα, φέρεται πως στην τηλεδιάσκεψη αναφέρθηκε πως στόχος είναι η φετινή σεζόν να επανεκκινήσει την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, ενώ οι ομάδες αναμένεται να ζητήσουν τρεις εβδομάδες για να κάνουν την κατάλληλη προετοιμασία, πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και πάλι.

Τέλος, στο τραπέζι έπεσε και το ζήτημα για το πώς θα μπορέσουν να προπονούνται οι ομάδες, με τις πρώτες ημέρες να γίνεται πιθανότατα προπόνηση ανά ζευγάρια και όσο περνάει ο καιρός να ξεκινήσουν και οι κανονικές προπονήσεις.