Προπονητής Μπούργος: «Νιώθω καλύτερα ως άνθρωπος που έζησα αυτήν την ατμόσφαιρα»
Εκστασιασμένος με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη στο Αλεξάνδρειο δήλωσε ο τεχνικός της Μπούργος, Πορφίριο Φίσακ!
Μοναδική ήταν η ατμόσφαιρα από τους φίλους του Άρη στο Αλεξάνδρειο για τον αγώνα του EuroCup με την Μπούργος, γεγονός που επισήμανε στις δηλώσεις του μετά το ματς και ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας Πορφίριο Φίσακ. Αναλυτικά όσα είπε:
«Η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή. Νιώθω καλύτερα ως άνθρωπος που το έζησα. Ο Άρης έπαιξε καλύτερα από εμάς και με περισσότερη ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα μου είχε σοβαρά ζητήματα στην επίθεση και δεν μου άρεσαν τα λάθη που κάναμε.
Ο Άρης κυριάρχησε στο γήπεδο και δεν μου άρεσαν τα λάθη που κάναμε στην επίθεση. Η ομάδα μου θα πρέπει να μεγαλώσει μέρα με τη μέρα, κάνοντας βήμα με το βήμα. Έχουμε αρκετούς νέους και ταλαντούχους παίκτες. Το Eurocup είναι αρκετά καλή διοργάνωση».
Για τη μη αξιοποίηση των επιθετικών ριμπάουντ από την ομάδα του σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να δουλέψουμε αυτόν τον τομέα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στην αξιοποίηση των επιθετικών ριμπάουντ».