Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Θέλουμε να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα»

Την επιθυμία να ολοκληρωθούν κανονικά η Premier League, το FA Cup και οι διοργανώσεις της UEFA εξέφρασε σε δήλωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Θέλουμε να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα»

Σε μια εποχή αβέβαιη για το ποδόσφαιρο στην Αγγλία λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, με πολλά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για διαφαινόμενη οριστική αναβολή της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε ότι θα αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας στο Ολντ Τράφορντ σε περίπτωση που οι αγώνες δεν πραγματοποιηθούν ή διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Σε ανακοίνωσή τους πάντως, σχετική με την επιστροφή χρημάτων, οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκαθάρισαν ότι η θέση τους είναι να ολοκληρωθεί κανονικά η χρονιά: «Η ομάδα υποστηρίζει πλήρως τη συλλογική πρόθεση να ολοκληρωθούν η Premier League, το FA Cup και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFΑ».

Την ίδια στιγμή, αρκετές ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας ζητούν την οριστική αναβολή της σεζόν, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι η Λίβερπουλ, η οποία απέχει μόλις δύο νίκες από τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, θα χάσει το πρωτάθλημα.