Premier League: Χάνει τον τίτλο η Λίβερπουλ; Τι ζητάνε κάποιες ομάδες

Την ώρα που ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά και τη Μεγάλη Βρετανία, το ποδόσφαιρο, όπως είναι λογικό, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Διαβάστε τι ζητάνε κάποιες ομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας.

Premier League: Χάνει τον τίτλο η Λίβερπουλ; Τι ζητάνε κάποιες ομάδες

Την ώρα που ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά και τη Μεγάλη Βρετανία, το ποδόσφαιρο, όπως είναι λογικό, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Μάλιστα υπάρχουν και ομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας, που ζητάνε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό (27/3) δημοσίευμα της ιστοσελίδας «The Athletic», αρκετοί ιδιοκτήτες ομάδων της Premier League κάνουν σκέψεις για οριστική διακοπή της σεζόν λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό στη χώρα.

Αν ισχύουν όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο στην τηλεδιάσκεψη της ερχόμενης εβδομάδας, που θα συζητηθεί η περαιτέρω αναβολή του πρωταθλήματος, να ακουστούν ακόμα και οι απόψεις που θα μιλάνε για οριστική διακοπή και ακύρωση της σεζόν!

Κάτι το οποίο σημαίνει και μη στέψη πρωταθλήτριας ανάμεσα σε άλλα.

Χαμένη της υπόθεσης φυσικά, αν συμβεί αυτό, θα είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή με διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα η Λίβερπουλ σε 29 αγώνες έχει 82 βαθμούς, ενώ οι «γαλάζιοι» σε 28 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα 57 βαθμούς.

Στέλεχος της Premier League πάντως, που μίλησε ανώνυμα, φαίνεται να δήλωσε:

«Ναι μεν υπάρχει η Λίβερπουλ που θα είναι η μεγάλη χαμένη σε αυτή την ιστορία, όμως στη γενικότερη εικόνα είναι κάτι που θα έχει κερδισμένους. Μοιάζουμε με μικρά ανόητα παιδιά που ζητάμε ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είναι λάθος όλο αυτό».