Φαν Ντάικ: «Θα με στεναχωρήσει να πάρουμε τον τίτλο χωρίς τους οπαδούς μας»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην προσωρινή αναβολή της Premier League λόγω του κορονοϊού και το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Λίβερπουλ τον τίτλο χωρίς τους φίλους της.

Φαν Ντάικ: «Θα με στεναχωρήσει να πάρουμε τον τίτλο χωρίς τους οπαδούς μας»

Ο κορονοϊός έχει πλήξει και την Premier League η οποία έκανε μεγάλες προσπάθειες για να μην αναβάλει το πρωτάθλημα. Η έξαρση του ιού όμως ανάγκασε τη διοργανώτρια αρχή να βάλει προσωρινά «λουκέτο».

Premier League: «Κατά 75% δεν θα ολοκληρωθεί η σεζόν!»

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Λίβερπουλ περιμένει διακαώς την επανέναρξη της διοργάνωσης για να στεφθεί πρωταθλήτρια έπειτα από τριάντα χρόνια.

Κορονοϊός: Απολογισμός σε Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga

Με δηλώσεις του ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις τονίζοντας πως θα ήταν κρίμα να αναδειχθούν οι «κόκκινοι» πρωταθλητές χωρίς τους φίλους της ομάδας στο πλευρό τους.

Κορονοϊός: «Λουκέτο» και στην Premier League!

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κανείς δεν θέλει να παίζει ποδόσφαιρο χωρίς να έχει θεατές ένα γήπεδο. Αν πάρουμε τον φετινό τίτλο και οι οπαδοί μας δεν θα μπορούν να είναι στο γήπεδο μαζί μας, θα με στεναχωρήσει. Όπως κι αυτούς θεωρώ. Μέχρι να παρθεί μία απόφαση για το πως θα συνεχίσουμε, εμείς πρέπει να σεβαστούμε τους κανόνες».