Premier League: «Κατά 75% δεν θα ολοκληρωθεί η σεζόν!»

Πολύ μεγάλη η πιθανότητα να ματαιωθεί οριστικά η σεζόν 2019-2020 στην Premier League σύμφωνα με το SkySpots, που επικαλείται πηγές από μεγάλο αγγλικό κλαμπ.

Premier League: «Κατά 75% δεν θα ολοκληρωθεί η σεζόν!»

Στο 75% υπολογίζεται η πιθανότητα να ματαιωθεί οριστικά και αμετάκλητα η τρέχουσα σεζόν στην Premier League, σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό δίκτυο Sky Sports News, το οποίο επικαλείται πηγή από μεγάλο αγγλικό κλαμπ.

Ο ρεπόρτερ Κάβε Σόλεκολ του Sky Sports αποκάλυψε πως η εν λόγω πηγή του εκμυστηρεύθηκε τα εξής:

«Δεν βλέπω πιθανότητα να επιστρέψουμε στη δράση σε τρεις εβδομάδες. Αυτή η κατάσταση θα κρατήσει για μήνες και σε κάνει να αναρωτιέσαι ακόμα και για την έναρξη της επόμενης σεζόν».

Και συνέχισε: «Θα έλεγα ότι η πιθανότητα να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα είναι στο 75%. Υπάρχουν τεράστια ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Θα υποβιβαστούν κάποιες ομάδες; Θα ανέβουν κάποιες άλλες από την Championship; Το σίγουρο είναι ότι πολλά κλαμπ και στις τέσσερις κατηγορίες θα υποφέρουν οικονομικά».

Θυμίζουμε ότι η EFL αποφάσισε τη διακοπή όλων των επαγγελματικών κατηγοριών (Premier League, Championship, League One και League Two) αλλά και των δύο πρώτων κατηγοριών του γυναικείου ποδοσφαίρου, μέχρι τις 3 Απριλίου.

Παράλληλα, την ερχόμενη Πέμπτη (19/3) οι ομάδες της Premier League θα συνεδριάσουν εκ νέου ώστε να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι στο αγγλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: «Λουκέτο» και στην Premier League!

Telegraph: «Στη Λίβερπουλ ο τίτλος από τώρα, αν διακοπεί η Premier League»

Kορονοϊός: Νέα έκτακτη σύσκεψη της Premier League την Πέμπτη (19/3)