Τότεναμ: Aπό τους 6 «μεγάλους» της Αγγλίας έχασε τους περισσότερους αγώνες μέσα στο 2019

Η Τότεναμ είναι η μοναδική ομάδα που έφτασε τις 17 ήττες μέσα στο 2019 σε όλες τις διοργανώσεις, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη από τους «μεγάλους» του Νησιού

Τότεναμ: Aπό τους 6 «μεγάλους» της Αγγλίας έχασε τους περισσότερους αγώνες μέσα στο 2019

Βαθαίνει η κρίση στο «στρατόπεδο» της Τότεναμ, η οποία όσο κι αν προσπαθεί να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών δέχεται το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο…

Premier League: Βαθαίνει η κρίση στην Τότεναμ, 3-0 από την Μπράιτον

Τα «σπιρούνια» αν και ήλπιζαν να ξεσπάσουν σήμερα στην Μπράιτον μετά τον διασυρμό από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League, τελικά έχασαν με το βαρύ 3-0 από τους «γλάρους» και βυθίστηκαν ακόμα περισσότερο στην απογοήτευση και τον προβληματισμό.

Αυτή ήταν η 17η ήττα για τους λονδρέζους από την «αυγή» του νέου έτους και είναι μάλιστα οι μοναδικοί που έχουν χάσει τόσα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σε σύγκριση με όλους τους υπόλοιπους «μεγάλους» του Νησιού.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα την αρνητική πορεία του συλλόγου μέσα στο 2019…

Στο πρωτάθλημα η αρχή έγινε με την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μέσα του περασμένου Γενάρη, ενώ ως το φινάλε της σεζόν στην κατηγορία ο σύλλογος της αγγλικής πρωτεύουσας έχασε και από τις Μπέρνλι, Τσέλσι, Σαουθάμπτον, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο στα «σαλόνια» του αγγλικού πρωταθλήματος τα «σπιρούνια» ξεκίνησαν με την ήττα από την Νιουκάστλ τον περασμένο Αύγουστο και ακολούθησαν τα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Λέστερ και Μπράιτον.

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας της περασμένης σεζόν η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχασε τον περασμένο Γενάρη με 4-2 στα πέναλτι από την Τσέλσι στα ημιτελικά του θεσμού, ενώ λίγες μόλις ημέρες αργότερα (27/01) αποκλείστηκε και από την Κρίσταλ Πάλας (2-0) στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τέλος, στην Ευρώπη, πέρα από την ήττα της στον τελικό του Champions League από την Λίβερπουλ τον περασμένο Ιούνη, είχε χάσει νωρίτερα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (μέσα στο 2019) και από Μάντσεστερ Σίτι και Άγιαξ.

Τη νέα σεζόν, ως γνωστόν, η Τότεναμ διασύρθηκε με το βαρύ 7-2 από την Μπάγερν Μονάχου για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.