Premier League: Βαθαίνει η κρίση στην Τότεναμ, 3-0 από την Μπράιτον

Συνεχίζεται ο αγωνιστικός κατήφορος της Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 από την Μπράιτον ενώ «έχασε» και τον Γιορίς με σοβαρό τραυματισμό

Premier League: Βαθαίνει η κρίση στην Τότεναμ, 3-0 από την Μπράιτον

Δεν σηκώνει κεφάλι η Τότεναμ…

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον διασυρμό της από την Μπάγερν Μονάχου με 7-2 για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο υπέστη μία ακόμα βαριά ήττα, αυτή την φορά από την Μπράιτον με το βαρύ 3-0 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της όγδοης αγωνιστικής της Premier League.

Τα highlights του αγώνα

Τα «σπιρούνια» σε ακόμα ένα παιχνίδι απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους, ενώ σα να μην έφτανε αυτό, είδαν και τον Γάλλο τερματοφύλακά τους Ούγκο Γιορίς να τραυματίζεται σοβαρά στον αγκώνα του και αναμένεται να μείνει για αρκετό διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η Μπράιτον άνοιξε το σκορ με τον Μόπεϊ μόλις στο τρίτο λεπτό, πριν ο Κόνολι διπλασιάσει τα τέρματα των «γλάρων» στο 32’, ενώ ο τελευταίος πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 65’ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κατ' αυτόν τον τρόπο, η Τότεναμ έμεινε μακριά από τη νίκη σε ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ ο προβληματισμός έχει αρχίσει πλέον να γίνεται πλέον ολοένα και πιο έντονος στο «στρατόπεδό» της.

Το αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι ότι οι λονδρέζοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν εκτός έδρας τρίποντο στην Premier League από τον περασμένο Γενάρη στο 2-1 επί της Φούλαμ, ενώ για την Μπράιτον ήταν η πρώτη της εντός έδρας νίκη από τον περασμένο... Μάρτη!

Μπράιτον: Ράιαν, Μοντόγια, Γουέμπστερ, Μπερν, Ντανκ, Αλζάτε (88’ Μπονγκ), Γκρος, Μόι, Στίβενς (90’ Μάρεϊ), Κόνολι (79’ Μπισουμά), Μοπέ.

Τότεναμ: Γιορίς (8’ Γκαζανίγκα), Σισοκό, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντομπελέ (46’ Γουίνκς), Σον (73’ Λούκας Μόουρα), Έρικσεν, Λαμέλα, Κέιν.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
ΣΑΒΒΑΤΟ (05/10)
Μπράιτον – Τότεναμ 3-0 (3’ Μόπεϊ, 32’ και 65’ Κόνολι)

Μπέρνλι – Έβερτον (17.00)

Λίβερπουλ – Λέστερ

Νόριτς - Άστον Βίλα

Γουότφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας (19.30)

ΚΥΡΙΑΚΗ (06/10)

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ (16.00)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς

Σαουθάμπτον – Τσέλσι

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18.30)