«Επίθεση» της Ρεάλ Μαδρίτης στους διαιτητές του clasico

Η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα από το επίσημο κανάλι της εξαπέλυσε επίθεση κατά των διαιτητών του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα.

«Επίθεση» της Ρεάλ Μαδρίτης στους διαιτητές του clasico

Στη χώρα μας έχει φουντώσει η κουβέντα για τη διαιτησία και ειδικά μετά την πρώτη αγωνιστική των playoffs. Δεν συμβαίνει, όμως, μόνο στη χώρα μας αυτό. Και στην Ισπανία μία ημέρα μετά το clasico γίνεται μεγάλος ντόρος για τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα η Ρεάλ Μαδρίτης με τον πλέον επίσημο τρόπο και μέσω του καναλιού της εξέφρασε τα έντονα παράπονα της για όσα έγιναν στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα οι Μαδριλένοι εξαπέλυσαν επίθεση κατά των Ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα και Σότο Γράδο. Πρόκειται για τους VAR και AVAR του clasico. Επίσης η Ρεάλ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του υπεύθυνου διαιτησίας Κλος Γκόμεζ.

Οι τρεις ρέφερι έχουν βρεθεί στο… στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ισπανική διαιτησία δίνει και αφαιρεί τίτλους». Οι Μαδριλένοι φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ του Ασένσιο στο 81ο λεπτό και θεωρούν πως δεν μπήκαν σωστά οι γραμμές σε αυτή τη φάση με αποτέλεσμα το γκολ να μην μετρήσει ως οφσάιντ. Στο επίσημο κανάλι της η Ρεάλ αναφέρθηκε και στο παρελθόν του Ντε Μπούργος τονίζοντας πως έχει παίξει εχθρικά την ομάδα και παλαιότερα.