Ημέρα ντέρμπι σε La Liga, Premier League, Serie A και Ligue 1

Σπουδαία παιχνίδια θα γίνουν απόψε στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης και το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ να έχουν την τιμητική τους. 

Ημέρα ντέρμπι σε La Liga, Premier League, Serie A και Ligue 1

Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα. Ωστόσο σήμερα σπουδαία παιχνίδια θα γίνουν και στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (24/10)

Super League: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Στις 17:15 η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει στο «Καμπ Νου» την Ρεάλ Μαδρίτης για την 10η αγωνιστική της La Liga. Οι Καταλανοί δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα μέχρι στιγμής αφού βρίσκονται στην όγδοη θέση. Από την άλλη η ομάδα της Μαδρίτης συγκατοικεί στην τρίτη θέση με τις Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης.

La Liga: Μεγάλη νίκη της Μπιλμπάο επί της Βιγιαρεάλ

Στις 18:30 θα διεξαχθεί ένα από τα πιο δημοφιλή ντέρμπι στην Premier League. Ο λόγος για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν την νίκη για να μειώσουν στον έναν βαθμό της απόστασή τους από τους παίκτες του Κλοπ, οι οποίοι είναι τρίτοι στην κατάταξη.

Premier League: Εύκολο βράδυ η Σίτι, επικό διπλό η Γουότφορντ (Highlights)

Σημαντικό παιχνίδι θα γίνει και στην Ligue 1 για την 11η αγωνιστική. Η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος, Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχτεί στις 21:45 την Μαρσέιγ. Αν και η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη, οι δύο ομάδες έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν κάτι που μπορεί να κάνουν και απόψε.

Ligue 1: Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Λιλ (1-1)

Όσον αφορά την Serie A, η Ίντερ στις 21:45 θα αναμετρηθεί με την Γιουβέντους. Μία νίκη χωρίζει τους «μπιανκονέρι» από τους «νερατζούρι» στη βαθμολογία και αναμένεται ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι. Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19:00 η Ρόμα θα αντιμετωπίσει την Νάπολι.

Serie A: Κορυφή για την Μίλαν που κέρδισε, στο τέλος, 4-2, στην Μπολόνια των εννέα παικτών (hls)!