Super League: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της Super League.

Super League: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Σπουδαίες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό… μενού για την 7η αγωνιστική της Super League, με σπουδαιότερη όλων βεβαίως αυτή στο φαληρικό στάδιο ανάμεσα στους δύο βασικούς υποψηφίους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και φυσικά το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κούρσα του τίτλου, όπως και σε ψυχολογικό επίπεδο για τους δύο αντιπάλους ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ευρωπαϊκή ήττα στη Φρανκφούρτη με θύτη την Άιντραχτ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε μεσοβδόμαδα της Κοπεγχάγης, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συγκαταλέγεται το γεγονός ότι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων εξαιτίας της τιμωρίας έδρας που έχει επιβληθεί στους Πειραιώτες για τις διακοπές στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αφετηρία του σημερινού προγράμματος αποτελούν τα παιχνίδια σε «Βικελίδης» και Πανθεσσαλικό, με τον Άρη να φιλοξενεί τον Παναιτωλικό και τον Βόλο να υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης αποτελούν το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στον αξιόμαχο σε κάθε περίπτωση «Τίτορμο», ενώ ιδιαίτερα αμφίρροπη και ενδιαφέρουσα αναμένεται η συνάντηση των «κυανέρυθρων» του Βόλου κόντρα στην «Ένωση».

Λίγο αργότερα ο ΟΦΗ επιστρέφει στο Ηράκλειο υποδεχόμενος τη Λαμία, η οποία αρχίζει πλέον να νιώθει έντονη πίεση, δεδομένου ότι παραμένει καθηλωμένη στον… πάτο της βαθμολογίας χωρίς να έχει σημειώσει μέχρι στιγμής νίκη στο πρωτάθλημα. Οι δε «ασπρόμαυροι» πέτυχαν το πρώτο διπλό της σεζόν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στο Αγρίνιο και παρατάσσονται εύλογα με ενισχυμένη ψυχολογία, επιζητώντας την παρθενική τους νίκη και μπροστά στο κοινό τους. Ας δούμε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής.

Το προφίλ της 7ης αγωνιστικής:

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

(48'Ιωαννίδης)

Ατρόμητος - Ιωνικός 0-2

(23' Τουράμ, 65' Άοσμαν)

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 2-1

(33' Μπαράλες, 45' Σονί - 30' Καρλίτος)

Κυριακή (24/10)

Άρης - Παναιτωλικός (16:00)

Βόλος - ΑΕΚ (16:00)

ΟΦΗ - Λαμία (18:15)

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20:30)

Η βαθμολογία