Λαπόρτα: Έκλεισε ένας κύκλος στην Μπαρτσελόνα...

Ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Zoάν Λαπόρτα προανήγγειλε αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας την νεά σεζόν προκειμένου οι Καταλανοί να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί στη διεκδίκηση της La Liga και του Champions League

Λαπόρτα: Έκλεισε ένας κύκλος στην Μπαρτσελόνα...

Με την Μπαρτσελόνα από την περασμένη Κυριακή και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης της La Liga (ακόμη παλεύουν για τον τίτλο οι δύο ομάδες της Μαδρίτης...) ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Ζοάν Λαπόρτα είπε σχετικά ότι ένας «κύκλος» έκλεισε και προανήγγειλε ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ενώ το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της ομάδας είναι αβέβαιο το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για μερίδα ποδοσφαιριστών.

Ο διοικητικός ηγέτης των Καταλανών μίλησε στο Αθλητικό Φεστιβάλ της Καταλωνίας που διοργανώνει η «Sport» είπε για την επόμενη μέρα της ομάδας:

«Χάσαμε το πρωτάθλημα μ’ έναν ακατανόητο τρόπο. Μιλάω για το τέλος ενός κύκλου και την ανανέωση, γιατί αυτό θεωρώ και πιστεύω ότι πρέπει να γίνει.

Αρχίζοντας από την άλλη εβδομάδα θα πάρουμε μια σειρά από αποφάσεις, οι οποίες πρέπει να ληφθούν. Θα τις σχολιάσουμε μελλοντικά. Τώρα, όμως, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και αποτελεσματικά για να φτιάξουμε μια ομάδα για να κατακτήσουμε το Champions League και το πρωτάθλημα».