Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Ορίστηκε για τις 13 Μαΐου!

Δύο παιχνίδια πρωταθλήματος μέσα σε διάστημα 50 ωρών θα χρειαστεί να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο αγώνας με τη Λίβερπουλ ορίστηκε για τις 13 Μαΐου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Ορίστηκε για τις 13 Μαΐου!

Για τις 13 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, ορίστηκε το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Λίβερπουλ για την 34η αγωνιστική της Premier League, το οποίο είχε αναβληθεί εξαιτίας της εισβολής των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» στο «Oλντ Τράφορντ» ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τις επιλογές της διοίκησης Γκλέιζερ.

Όπερ σημαίνει ότι η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να δώσει δύο παιχνίδια μέσα σε διάστημα 50 ωρών, καθώς την Τρίτη, 11 Μαΐου, υποδέχεται τη Λέστερ στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του κορυφαίου αγγλικού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή του Πάσχα, εκατοντάδες οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ».

Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» προέβησαν σε αυτή την κίνηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τους ιδιοκτήτες του κλαμπ, την οικογένεια Γκλέιζερ, για το γεγονός ότι είπε το «ναι» προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Super League.

Νωρίτερα οι οπαδοί επιχείρησαν να εμποδίσουν την είσοδο της αποστολής της ομάδας στο ξενοδοχείο με τη χρήση καπνογόνων. Το κλασικό «Glazers Out», δεν αποδείχθηκε αρκετό, καθώς απευθυνόμενοι στον Τζόελ Γκλέιζερ οι οπαδοί τραγούδησαν ρυθμικά ότι θα τον… σκοτώσουν, ξεπερνώντας με αυτόν τον τρόπο τα όρια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απειλούν με νέες διαμαρτυρίες οι οπαδοί, τελεσίγραφο στους Γκλέιζερ

Βρετανικός Τύπος: «Αναρχία στο Ολντ Τράφορντ»

Μίσος των οπαδών κατά των Γκλέιζερ: «Θα σε σκοτώσουμε...»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Οριστική αναβολή!

Εισέβαλαν στο «Ολντ Τράφορντ» οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vids)