Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Οριστική αναβολή!

Μετά την εισβολή των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις συμπλοκές με την Αστυνομία, η Premier League αποφάσισε να αναβάλει οριστικά το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Οριστική αναβολή!

Και τελικά... αναβολή στο σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ. Η εισβολή των φίλων της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» οδήγησαν την Premier League προσωρινή αναβολή της αναμέτρησης ενώ ρεπορτάζ από το νησί τόνιζα ότι η πιθανή ώρα διεξαγωγής είναι στις 20.30. Ακολούθησε μαραθώνιος συσκέψεων και τελικά πάρθηκε η απόφαση να μην ξεκινήσει ποτέ ο αγώνας και να οριστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Μίσος των οπαδών κατά των Γκλέιζερ: «Θα σε σκοτώσουμε...»

Πολύ πιθανό στην απόφαση να μέτρησε και η γνώμη της διοίκησης του Sky Sports αφού στις 21.15 είναι προγραμματισμένο το ματς της Τότεναμ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

«Μετά από συζήτηση με την αστυνομία, την Premier League, τη διοίκηση του Ολντ Τράφορντ και τις ομάδες, ο αγώνας με τη Λίβερπουλ αναβάλλεται για λόγους ασφάλειας μετά από τη σημερινή διαδήλωση. Θα ξεκινήσουν επαφές με την Premier League για να βρεθεί νέα ημερομηνία για την αναμέτρηση. Οι οπαδοί μας έχουν πάθος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντιλαμβανόμαστε πλήρως το δικαίωμά τους να το εκφράσουν με ειρηνική διαμαρτυρία. Παρόλα αυτά, αισθανόμαστε λύπη για την αναστάτωση της ομάδας και τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκαν κάποιοι οπαδοί, το προσωπικό και η αστυνομία. Ευχαριστούμε την αστυνομία για την υποστήριξη, θα την βοηθήσουμε στην έρευνά της» αναφέρει η ανακοίνωση των Red Devils.

Εισέβαλαν στο «Ολντ Τράφορντ» οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vids)