Super League: Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί για τον τίτλο
Πώς διαμορφώνεται η μάχη της Super League και τι δείχνουν οι 20.000 προσομοιώσεις για τους διεκδικητές του τίτλου.
Με την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League να έχει ολοκληρωθεί, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συνέχισαν με νίκες, την ώρα που η ΑΕΚ έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Κηφισιάς, οι Θεσσαλονικείς ξεπέρασαν το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι «πράσινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές του ντέρμπι απέναντι στην Ένωση.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 24 βαθμούς, έχοντας προβάδισμα δύο πόντων από τον Ολυμπιακό, έξι από τον ΠΑΟΚ και επτά από την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ.
Παρά τη βαθμολογική πρωτιά του «τριφυλλιού», πάντως, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αποτελεί το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του Football Meets Data.
Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες συγκεντρώνουν πιθανότητες 43,5% για τον τίτλο, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί στο 37,5%, καταγράφοντας το υψηλότερο ποσοστό του από την έναρξη της φετινής σεζόν. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ με 14,5%, ενώ ο ΠΑΟΚ ακολουθεί με 4,2%, έχοντας σημαντική απόσταση από τους υπόλοιπους διεκδικητές.
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής
Σάββατο 31/10
Κηφισιά-Ολυμπιακός 2-3
Κυριακή 1/11
Λεβαδειακός-Άρης 3-0
Παναιτωλικός-ΟΦΗ 0-1
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-1
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-0
Δευτέρα 2/11
Ατρότητος-Βόλος 3-0
Καλαμάτα-Ηρακλής 1-1
Η βαθμολογία της Super League